2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 166619 بازدید | 23947 پست
همه همین طور هستن فکر میکنن اون جنسیتی که ندارن قراره چه کاری براشون کنه دقیقا همه وقتی از من میپرسن ...

اره واقعا بنظرم ب ذهنیت آدم بستگی داره 

ولی ی چیزی خواهرانه بگمدختر ی چیز دیگه اس 

مامانم ک انقد پسر دوست 

مدام میگه خدارو هزار مرتبه شکر برا شما دوتا دخترم 

اصن ی حس عجیب دختر 

انشالله قسمت بشه

چطوری آخه نصب کنم چطوری منو تو گروه کلاسی اد کنه

ببین باشماره ای که تو گوشی مامانت شاد رو نصب کردی با همون شماره برا خودت نصب کن 

ب

الان منو پسر بزرگه دوتا گوشی جدا داریم ولی اون با شماره من، تو گوشیش نصب کرد و شاد براش بالا اومد 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره واقعا بنظرم ب ذهنیت آدم بستگی داره ولی ی چیزی خواهرانه بگمدختر ی چیز دیگه اس مامانم ک انقد پسر د ...

منم میدونم دختر همدم مادره ولی محیا اومدیم و بعدی هم پسر شد 

باز دوباره اقدام کنم 

خدا به من دوبار لطف کرد و مادر شدم اگه صلاح من بود یکیش رو دختر می‌کرد انشاالله خدا بهم یه عروس خوب بده 

اینقدر هم بهم عمر بده تا خودم رو پا هستم بمیرم هیچ وقت  زیر دست نرم 

حالا چه زیر دست دختر چه عر وس 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

عه چ خوب پس فردا اگ رفتم همین کارو میکنم

اره حتما نصب کن 

اصلا مدرسه متوجه نمیشه 

اینطوری هر درسی اومد اگه نتونستی بری  تو بهشون با تلفن یا تو برنامه دیگه میگی 

منم میدونم دختر همدم مادره ولی محیا اومدیم و بعدی هم پسر شد باز دوباره اقدام کنم خدا به من دوبار لطف ...

راست میگی من واقعا با س فرزند مخالف سر سختم 

چون اوضاع خیلی خراب بانو 

طلا شده ۱۲۳۰۰ 

داریم ب کجا میریم نمیدونم

انشالله ک ۱۲۰ سال عمر با عزت‌ داشته باشی خواهرم

😁😁😁😁مادر بزرگم رو وقتی ک ۷۰ ساله اش بوده گرفته 😁😁😁مادر بزرگم ۱۴ ساله بوده باهاش ازدواج کرد گف ...

عزیززززم😂

خداحفظش کنه و خدا پدربزرگتو بیامرزه محیا

ولی این‌قدیمیا‌خیلی همو دوسدارن

من‌نیگا ب مادربزرگم و بابابزرگم‌میکنم کیف میکنم‌بخدا

اون‌میگه‌ حواستون ب باباتون باشه، اونم میگه حواستون‌ب مادرتون باشه 🥺

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

سلام آتا جان چ عجب اومدی فدات گل خوبیم خودت خوبی

همیشه خوب باشی خواهری❤️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

سلام،آتاخوبی

شکر

تو خوبی؟

فندوقا میزونن؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

سلام عزیزم خودت خوبی 💘کم پیدایی 🤔

فدای شما بشم

شرمنده دلبرکم❤️

سلام آتا خوبی ❣️

شکر قشنگم

تو خوبی؟ فسقلیا خوبن؟

شبتون بخیر دخترا

خوش میگذره؟

همه چی ردیفه؟