2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 166760 بازدید | 23974 پست
یا خدااااا😂نذاشته حتی یه قطره 💦هدر بره پدر بزرگ‌من یکی گرفته ولی ۱۴ ،۱۳ از هدف هاش موفق بودن😂😂در ...

😁😁😁😁مادر بزرگم رو وقتی ک ۷۰ ساله اش بوده گرفته 😁😁😁

مادر بزرگم ۱۴ ساله بوده باهاش ازدواج کرد گفت دخترم ی قرون نذر کردم پدر بزرگت منو بگیره 

آخه پدر بزرگم پول دار روستا بوده 😁😁

الان فحشش میده میگه منو بد بخت کرده 

حالا اون بنده خدا ۲۵ سال پیش فوت کرده 

یعنی تا دلت بخواد عمه دارم 😁😁😁 همه از دم ناتنی 

ب خون ما تشنه ان😁

یه بوهایی هم‌از سمت‌مام‌میاد ولی هنوز تایید نشدهانشالله ک‌نشه

ما که باز آنلاین شدیم 😬

شما چطور 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😁😁😁😁مادر بزرگم رو وقتی ک ۷۰ ساله اش بوده گرفته 😁😁😁مادر بزرگم ۱۴ ساله بوده باهاش ازدواج کرد گف ...

الهی 😔 طفلی بچه بود فکر می‌کرد خوشبخت میشه 

خدا پدر بزرگت رو رحمت کنه دوست داشت از هر مادر بزرگی یه یادگاری براتون بزاره ،فکر نمی‌کرد که باهاتون لج باشن😂

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

😁😁😁😁آره بنده خدا خداروشکر عمو نا تنی ندارم وگرنه جنگ میشد سر ارث😁

از این نظر شانس آوردید

میگم محیا اینقدر عمه داری نکنه   پدر بزرگت برا پسر دار شدن هی زن میگرفت😂

تهرآن باز آنلاین شده ؟؟؟کل مدارس؟

اره 

از چهار و خورده‌ای اخبار اعلام کرد

از این نظر شانس آوردید میگم محیا اینقدر عمه داری نکنه پدر بزرگت برا پسر دار شدن هی زن میگرفت😂

دقیقن همینه فقط بخاطر پسر 

ذهن قدیم بوده دیگه 

دیگه نمیدونست بابام میاد آب پاکی میزنه بهشون 

همه رو میفروشه 😁

تهرآن باز آنلاین شده ؟؟؟کل مدارس؟

🔴مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا هم مجازی شد

🔹کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران: کلیۀ مدارس و دانشگاه‌های تهران به استثنای ۵ شهرستان ملارد، رباط کریم، دماوند، فیروزکوه و پردیس فردا مجازی است.

✅کانال اخبار 20:20

دقیقن همینه فقط بخاطر پسر ذهن قدیم بوده دیگه دیگه نمیدونست بابام میاد آب پاکی میزنه بهشون همه رو میف ...

الهی 

ولی اکثر مردای قدیم پسر دوست بودن چون واقعا پسرا تو پیری عصای دست پدرو مادر میشدن 

برعکس الان که پسرا پرنسس شدن و بی غیرت 

ای بابا بخدا هر روز از کارم میوفتم میرم خونه بابام ب هوای آبجیم

ای بابا ☹️

خودش نمیتونه کار کنه 

محیا شاد رو رو گوشی خودت هم نصب کن 

اگه نتونستی بری حداقل از درسش اطلاع داشته باشی

الهی ولی اکثر مردای قدیم پسر دوست بودن چون واقعا پسرا تو پیری عصای دست پدرو مادر میشدن برعکس الان که ...

اره خب 

حتی الانم هستن همچین آدم هایی 

عموم دوتا دختر داره مدام ناراحت ک چرا پسر نداره 

برعکس اون بابام میگه کاش اون دوتا داداشتم مث شما دختر بودن 😁😁😁 خیالم راحت تر بود 

اره خب حتی الانم هستن همچین آدم هایی عموم دوتا دختر داره مدام ناراحت ک چرا پسر نداره برعکس اون بابام ...

همه همین طور هستن 

فکر میکنن اون جنسیتی که ندارن قراره چه کاری براشون کنه 

دقیقا همه وقتی از من میپرسن جنسیت بچه هات چیه با یه افسوسی میگن دختر نداری ،عهههه دوباره اقدام کن انشالله  بعدی دختر باشه 😳😳