2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 166760 بازدید | 23970 پست

سلام دلبرا❤️

شبتون بخیر

چطورین قشنگا؟ فندقای خاله خوبن؟؟؟ همه چی میزونه؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره از شهرمون تا لب مرز 8یا 10 ساعت راه لب مرز تا نجف 7 ساعت ولی بالای 24 ساعت تا مشهد راه داریم 😀ش ...

فکنم شما از سمت شلمچه میرید درسته ؟

سمت خوزستان اینا ؟

ما تا مشهد ۱۲ ساعت 

ولی اگ شهرستان باشیم تا مرز ۴ ساعته ؟

سلام دخترا صبحتون بخیر امشب باز بد خواب شدم از ساعت ۳ بیدارم سرم درد گرفت از بیخوابی

سلام‌محیا صبت بخیررر

ای بابااا، من هروقت‌نصفه شب بیدار شم، اصلا چشامو باز نمیکنم و ب اون طرفی ک راحتم‌میخوابم.نگا ب ساعت‌نکن اصلا 

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

منم پارسال خاله شوهرم فوت کرد تو شهرستان بود رفتم مژه گزاشتم تو آرایشگاه😄😄😄😄پشمای شوهرم ریخت 😄� ...

😂😂فقط نگاهای بعدِ شوهرت

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

🤣🤣🤣🤣الان جوری شده اول یه سر باید بری ارایشگاه بعد بری مراسم تشییع 😃✌️

اره والا 😂😂

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

اره از شهرمون تا لب مرز 8یا 10 ساعت راه لب مرز تا نجف 7 ساعت ولی بالای 24 ساعت تا مشهد راه داریم 😀ش ...

خواهر شما زمینی برو کربلا ،هوایی مشهداین طوری راحت‌تری 😂

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚