2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159776 بازدید | 23097 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره،از این‌منظر نگاهش کنیم خیلی خوبه(نعمت خدا😉😄)

نعمت خدا رو باید درست ازش استفاده کنیم 

تا کفران نعمت نشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

😵‍💫باورم‌نمیشهجدی نگیر،چطور‌ مرغ خوک‌پرندگانه؟؟؟تازه‌ الان فهمیدن؟؟؟؟من ک اینارو باور ندارم...ولی ...

فکر  کنم منظورشون طبع مرغ بود که مثل خوک سرده

والا چه چیزا که از خودشون در نمیارن 😂

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

منکه باور نمیکنم 😄😄😄

محیااااا  خدایی  لر ها غیرتی که هستن 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

ویتامین... بزاریم دهنم بسته بمونه 😊

بگوووو بزار اطلاعات  عمومی مون زیاد بشه 😂😂😂

فعلا ازگل فقط یکی از  ویتامین ها شو  پیدا کرد

*ویتامین  نی نی *

واااای‌دختراتو‌گروه‌کلاسی پسرم‌چنتا‌ مامان دعواشون‌شدمنم ک اینور غشششششش🤣🤣🤣خدای‌من😂چرا باید همه‌ ...

برا پسر من از بس معلم ها چشمشون ترسیده از همون اول سال قفل

هست تا موقع آموزش مجازی که اونم میگن اگه پیام غیر مرتبط باشه خذف از گروه 😂😂

پسر بزرگم هم که اصلا مامانا نیستن خود پسران  تو شاد 

جرعت نمیکنن جز سلام و حاضر حرفی بزنن 😂😂🤣🤣

نمیدونم معاونا شون تو مدرسه  چه گفتن که پسرا ۱۴ ،۱۵ ساله رو ادب کردن 😂😂😂🤣

هفته‌ی گذشته مدرسه  شون یه هفته تعمیرات داشت مجازی بود 

یعنی کیف میکردی گروه رو می‌دیدی  عین بز بودن  پسرا 😂😂🤣

خب من اطلاعاتی راجب این مورد ندارم دوس دارم بدونم

😂😂😂

خانم شما برو از همسرت بپرس 😂😂🤣

بلاخره ایشون همه همکاراشون پزشک هستن

منم‌شنیدم‌حالا یه ویتامینایی هست،اگه اشتباه‌نکنم یجاخوندم هر یک‌قطره معادل ۴۰‌لقمه غذاست😂😂😂😂

😂😂🤣

واقعا 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

😂😂😂والافرقش با خاویار اینه که،خاویار گرونه ولی این‌ارزون‌و در دسترس همه🤣🤣🤣

ازگل از دست تووووو

شاید خاویار هست اینقدر انرژی داره😂😂😂

وااااای فاطمی ذهنیتمون رو به هر چی خاویار بدی کردی 😂😂😂

آزی،هروقت‌میخواد ابراز عشق کنه🤣

نکن خواهر 😂😂😂

نکن 

روش های دیگه رو امتحان کن 

سَ لاااااااام👋صبتون‌ب عشق رفقا🤗

سلام عزیزم 

صبحت بخیر سحر خیز جان