2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159742 بازدید | 23094 پست
سلام دوستان من ازساعت ۱ شب بیدار شدم بدجوری سرما خوردم صبح ساعت ۵ راه افتادیم چند ساعت رسیدیم الان ت ...

سلام محیا 

مواظب خودت باش❣️

پربرکت باشه محصولتون

هم پر برکت باشه فروشش

دلمون شاد شد 

ممنون 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ آ ...

منم میخوام ناخون هامو حنا بزارم 

نمیدونم دختر خالم میگفت بنزین چند قطره بریزی تو حنا نارنجی میشه یا قرنز 😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامممممم بانو جانم تنتون سلامت باشه باز خداروشکر شما هستین تاپیک پابرجاست باور کن من ماشاالله دیگه ...

سلام ساحلی 

بخیرررررر گذشته عزیزم 

سوختگی خیلی بده 

تحملش هم سخت 🥺

سلاممممممم محیا جونم خوبی ؟؟ بتمن خوبه ؟؟اره عشقم 🥺 بد نبینی تنت سلامت واسه بانو جان کامل نوشتم 😂 ...

ای جانم قربون حرف زدنشون برم ☺️☺️😍😍

وای ساحل خدا بهت رحم کرده 

واقعا ناراحت شدم 

بازم خداروشکر اتفاقی زیادی نبوده 

ما ب زبون خودمون میگیم سوختگی دروغی 

یعنی میگی خوب شدی ولی باز از عمق رو سوخته 

بیشتر مواظب باش 

بارم خوبه ن رو بچه ها نریخته 

سلام دوستان من ازساعت ۱ شب بیدار شدم بدجوری سرما خوردم صبح ساعت ۵ راه افتادیم چند ساعت رسیدیم الان ت ...

سلام‌قشنگم

انشالله بهتر باشی

خوش‌بگذره بهتون تو باغ ها

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

سلاممممممم به خواهر مهربونم مرسی عزیزم تو و امین و فسقلیای خاله چطورین ؟؟چکار می‌کنی با مدرسه و درس ...

مرسی عزیزم خوبیم خداروشکر

میگذرونیم‌خواهر، با کاردستی و نقاشی های پیش دبستانی😉😁

سلامممممم بانو جانم تنتون سلامت باشه باز خداروشکر شما هستین تاپیک پابرجاست باور کن من ماشاالله دیگه ...

ساحلی با‌گوشت و‌پوستم‌درکت‌میکنم منم پام‌با آبجوش‌ سوخته

و‌خیلی روزای بدی‌گذروندم، ولی جاش اصلا نموند چون سریع بردنم‌بیمارستان با سرم و اینا، شستشو دادن‌و‌پوستای سوخترو‌ جدا‌کردن😖😖😖😖

خداروشکر پسرمون‌طوریش نشد

هرروز هرشب براشون‌آیه الکرسی بخون

انشالله‌خوب‌میشی‌میتونی‌لخت‌شی😆😆😆

سلاممممممم محیا جونم خوبی ؟؟ بتمن خوبه ؟؟اره عشقم 🥺 بد نبینی تنت سلامت واسه بانو جان کامل نوشتم 😂 ...

قربون‌حرف زدنشون😂🧿🌹