2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159912 بازدید | 23128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌ ساحلی خوبی؟بهترشدی خواهری؟

سلاممممممم به خواهر مهربونم مرسی عزیزم تو و امین و فسقلیای خاله چطورین ؟؟

چکار می‌کنی با مدرسه و درس و مشق شون

اره فدات شم مرسی سلامت باشی بهترم گلم 

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام عزیزم خوبی خواهری 🤗فسقلی ها خوبن 😘😘😘😘بلا به دور خااانم شکر خدا خوبیم هیچ خبری نیست امن وام ...

سلامممممم بانو جانم 

تنتون سلامت باشه باز خداروشکر شما هستین تاپیک پابرجاست 

باور کن من ماشاالله دیگه فسقلیارو حریف نیستم 

یه تنه دهن منو حامد رو سرویس کردن 

بلا نبینی عزیزم 

اره فدات 😆 به طرز  ناجوری سوختم 

یه کتری بزرگ اب جوش روی گاز بود رادین اومد سمت کشو کابینت 

من نشسته بودم سرمو بلند کردم ببینم چکار می‌کنه نیم خیز شدم فکر کردم گاز رو کشیده سمت خودش پاشدم اونو جدا کردم کمرم میخوره به لبه گازه آب جوش کمر به پایین ریخت روم 

خداروشکر میکنم که نیم خیز شدم اگه همون نشستی جداش میکردم آبجوش می‌ریخت رو کله م😂

چشمت روز بد نبینه تا یک ثانیه هیچی نفهمیدم فقط می‌فهمیدم که رادین هیچیش نشد 

اونو گذاشتم زمین تازه درد هام شروع شد اصلا نمیتونستم تکان بخورم فکر میکردم راه برم پوستم میچسبه بهم 

تموم رگ و گوشت بدنم می‌سوخت 

حامد هم خونه نبود 

از یخ ساز یخچال یخ جدا کردم گذاشتم یه کم یه لحظه آرام میشد اون قسمتی که یخ روش بود 

زنگ زدم همسایه مون  اومد داخل سطل آرد رو خالی کرد روم می‌گفت چرا یخ و آب زدی آرد می‌زدی کلی استرس و فشار کشید بیچاره دیگه منو با آمبولانس بردن بیمارستان  چون می ترسیدم تکان بخورم شوک یهو وارد شده بود نمیزاشتم کسی حتی دست بهم بزنه فکر میکردم لباسمو جدا کنن پوستم کنده میشه باهاش 🥲

اورژانس هم گفت سوختگی درجه دو 

یه روز و نصفی منو نگهداشت  بخش سوختگی 🥲کسی رو نمی‌دیدم 

رادین و رادوین و حامد بیشتر از خودم گریه میکردن وقتی اورژانس بودم 😂😂 من فقط نگران پوستم بودم که چه شکلی میشه چون تاول زده بود پوست آویزون 😂😂

دکتر فقط می‌خندید می‌گفت 

بین حرفات وقتی آرام بخش زدم توی این دنیا نبودی میگفتی خدایا الان چطور با پوست آویزون لخ- ت شم 😂😂😂

وقتی هم اورژانس بودم به اون شلوغی گریه میکردم میگفتم کسی منو نبینه برین بیرون 😂😵‍💫

..

روزای بعد هم که تا ده روز واقعا حال افتضاح داشتم کرم و .. میزدم خیلی می‌سوخت

حموم هم میرفتم مادر شوهرم کارامو انجام میداد 🥲 تاول هام رفتن خداروشکر 

جاش مونده 

هنوزم انگار باید بگذره تا پوستش بهتر بشه 

دکتر می‌گفت اگه لباس هاتو تنت نگه نمیذاشتی و آرد می‌زدی هیچی نمیشد یخ زدگی تاول زده 

لباستو نگهداشتن پوستش ملتهب شده پختی

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام ساحلی خوش اومدی 🤗❤️

سلاممم فاطمه جون ممنون عزیزدلم 💘 💘 

سلام ساحل جان خوبی بچه هات خوبن شنیدم سوختی حالت بهتره خداروشکر ؟؟؟

سلاممممممم محیا جونم خوبی ؟؟ بتمن خوبه ؟؟

اره عشقم  🥺 بد نبینی تنت سلامت 

واسه بانو جان کامل نوشتم 😂😂

بخون 

محیا کلی دردسر کشیدم بخدا 

خدا کنه واسه کسی پیش نیاد 

رادین و رادوین هم فقط خودم میتونم جمعشون کنم انقد ادا و اطوار دارن واسه غذا خوردن و خوابیدن 

فقط یه روز و نیم بیمارستان شبیه ملکه ها زندگی کردم

بعد اون دیگه هم درد خودمو داشتم هم کارای فسقلیا 

ولی خدایی جوجه خروس های دلسوزی رو دارم 😂😂😂

هردو ماچ و بغلم میکردن و گریه میکردن 

رادین می‌گفت مامان عبابی شده 🥲🥲 بعد گریه میکرد( مامان کبابی شده 😂) 

رادوین هم فقط نقطه ضعف منو بلد بود می‌رفت بغل کسی می‌گفت 

اه اه مامام  پویته شده  ( اه اه مامانم پخته شده😂😂😂 ) سوالی می‌گفت طرف مقابل بگه اره پخته یا نه 

می‌گفت اره گریه میکرد 

زجر کشیدم از توی دهن بچه ها اون خاطره رو حذف کنم 😂😂😂

خداروشکررررر که رادین چیزیش نشد بخدا روزی دوهزار بار خداروشکر میکنم حتی میبینمش هم دلم خالی می‌کنه بخدا 

توی صدم ثانیه جداش کردم افتاد روم 

سلام دخترامن امروز رفتم دندون پزشکی باز از اونر رفتم خرید فردا میخوایم بریم وطن 😁😄راستی یدونه جا ر ...

به دل خوش عزیزم 

سلام دوستان من ازساعت ۱ شب بیدار شدم بدجوری سرما خوردم صبح ساعت ۵ راه افتادیم چند ساعت رسیدیم الان ت ...

تنت سلامت 

به به لذت بردم 

عجب انار هایی 

خدا برکت بده

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ 

آخر هفته تون بخیر 

منم امروز کلی به خودم رسیدم و با خانواده گذروندم 

راستی واسه خیاطی هم به جاهای خوبی رسیدم 😂

واسه حامد یه پیراهن دوختم 

تنها مدلیه که دارم 🥴

قرار بود واسه خونه هم ست آشپزخونه بدوزم که سوختم کنسل شد 🫠

منم مثل قبل میام تاپیک حداقل یک روز در میان انشالله  که بتونم 🙈

خانوما میگم من یه درگیری جدید پیدا کردم 

هندی و دخترای جنوب رو دیدین که طرح حنا میکشن روی دست و پاشون ؟؟

من قبلاً سالن رفتم واسم انجام داده الان توی خونه می‌خوام خودم تمرین کنم دستامو بکشم 

نمیدونین چکار کنم رنگش قرمز شه ؟؟ 😂

نارنجی نشه

من آمده ام،وای وایمن آمده ام،عشق فریاد کند😂😂با ریتم آهنگ‌گوگوش‌بخونین

📿استغفرالله 😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

وای آفرین منم 🥺

☹️🤝

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام دخترامن امروز رفتم دندون پزشکی باز از اونر رفتم خرید فردا میخوایم بریم وطن 😁😄راستی یدونه جا ر ...

عکسشو بزار ❣️

مبارک 

سلام عزیزم 

😂😂😂مورچه

به مورچه های اونجا فقط قند ندادیم 🤣🤣🤣

سلام‌خواهریا صبحتون بخیرآخرهفته خوبی داشته باشین...رفتگان رو فراموش نکنیم...ماچ‌بهتون

سلام ازگل خدا رحمت کنه همه رفتگان 

گلزار شهدا به یادتون بودم 

قراره یه شهید گمنام بیارن شهرمون 

از همین حالادلم براش میره 🥺