2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159627 بازدید | 23079 پست
اینجا روزا از ظهر ب بعد دیگه‌کمی‌سرد‌میشهولی شبا واقعا سرده

خدا کنه بارون بیاد

سرما ی الکی فایده ای ندارد که 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

من‌میومدما، ولی نمیتونستم پیام‌بدم‌بانوووو

😂😂😂چراااا

نی نی سایت  دنیا ی عجایب 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوشگلا صبحتون بخیر

سلام عزیزم صبحت بخیر 

دخترا سلام‌صبتون‌بخیر

سلام عزیز دلم  صبحت بخیر 

سلام فرزندانم❤️

سلام مادرررررر😂😂😂

یاد سلام کردم یعقوب به فرزندانش افتادم

ما را اندرزی ندارید 

خواهرم‌شهر ما سرمای خشکی‌دارهبارونم‌ک‌آرزو شده واسمون

عههههه

امسال وعده دادن میخوان ابر ها رو بار وَر  کننن 

خداکنه نتیجه ای بده 

تهرانم که بارون آرزو شده برامون 

برف که دیگه رویای دست نیافتنی 

سلاممممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که حالتون عالی باشه ببخشید من نتونستم پیام های این مدت رو بخونم 😉

چخبرا؟؟؟

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

عهههههامسال وعده دادن میخوان ابر ها رو بار وَر کننن خداکنه نتیجه ای بده تهرانم که بارون آرزو شده بر ...

خواهرم‌چنساله میخوان بارور کنن😁

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

سلاممممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که حالتون عالی باشه ببخشید من ...

سلام‌ ساحلی خوبی؟بهترشدی خواهری؟

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

خواهرم‌چنساله میخوان بارور کنن😁

این ابر ها دیگه نابارور شدن ،از بس جلوگیری کردن 

مشکل از زنس یا مرده نمیگن که خواهر 

از بس همو دوست دارن  پشت همنن😂😂😂

ایندفعه دیگه روش های جدید رو  باید امتحان کنن یا ای دی اف یا ای یو ای یا میکرو 😂😂😂😂

سلاممممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که حالتون عالی باشه ببخشید من ...

سلام عزیزم 

خوبی خواهری 🤗

فسقلی ها خوبن 😘😘😘😘

بلا به دور خااانم 

شکر خدا خوبیم 

هیچ خبری نیست امن وامان مثل دختر خوب صبح به صبح یه سلام به هم میدیم و تمااااااام 

تاپیک شده مثل کاخ زلیخا  خالی خالی ما چهار نفر (ازگل و فاطمه و محیا و من ) هم از وفاداران تاپیک هستیم بقیه رفتن ☹️

فکر کنم  شاید تاپیک رو گم کردند