سلامممممممم به همگی خواهرای عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روزهای خوبی رو سپری کرده باشین ♥️
من همینطوری چشمی حدودا چندتا از پیام هارو خوندم انشالله بلا به دور باشه و کوچولو هاتون که سرما خوردن زود خوب شن 🥺♥️ ازگل جونم خاله ت چطوره بهتره؟؟
.
.
.
خواهرا من شرایط روحی خوبی رو ندارم دو روز پیش یه آدم فوق عقده ای خیلی اذیتم کرد فامیل نه ها ، آشنا خانوادگی طوری بود که با ماشین حامد فوری رفتم امامزاده تنهایی 😂♥️ تنها جایی بود که میتونستم برم و گریه کنم
اونجا دوتا دختر کوچولو بودن یکی شون دختر خادم زیارتگاه بود بهم شکلات داد یکی دیگه هم دختر یکی از خانومای اونجا بود که دو بار بهم شکلات داد 😂🙊 اولین بار منو بدون چادر دید دفعه دوم با چادر توی حرم نشناخت 🙊😂 دوبار شکلات داد🫠✨😗♥️
من یه دلم خون بود به دلم میخواست بال دربیاره 😂👀
بین اون همه خانوم من نمیدونم چطوری گریه میکردم که خادم زیارتگاه بلند بهم گفت انشالله حاجت روا شی 😂🙊 من حاجتی نداشتم فقط رفته بودم واسه غر غر کردن و شکایت
حیف که اومدم خونه حامد دوباره کلی نصیحت و .. کرد که چرا وقتی با یکی مشکل داری حقشو کف دستش نمیزاری فوری با گریه میکنی یا فرار میکنی
اصلا نمیتونم بار حرفای اون آدمو فراموش کنم قشنگ مشخصه توی ظاهر و رفتارم
شاید زمان بگذره بهتر شم
..
از این که بگذرم
کلی کیک و دسر یخچالی یادگرفتم 😂😂 که تک نفری درست میکنم واسه خودم خیلی کیف میده وقتایی که فسقلیا خوابن و حامد سرکار خونه توی سکوته سراغش میرم
خانوما اگه فسقلیاتون بد غذا نیستن یه روز یه سوپ جو درست کنید و داخلش تربچه قرمز سبزی خوراکی بریزید و پیاز فراوان اگه پیاز اذیت کرد رنده کنین
دیگه این سرما خوردگیه میره
واسه بچه های خیلی کوچیک هم که همسن رادین و رادوین هستن و .. هم داخل یه شیشه ماهیچه و قلوه و ادویه و یه کوچولو آب بریزید داخل قابلمه بعد که پخت از عصاره ش بهشون بدین دیگه ضعف بدنی و.. پوچ میشه ♥️
..
ببخشید پراکنده نوشتم حالم اصلا میزون نیست