2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 166760 بازدید | 23979 پست
عزیزم نعنا و اویشن بجوشون بدش شکمش عمل میکنه ؟ من چند وقت پیش به دکتر گفتم این شربت رو برای قد داد ب ...

فاطمه‌تاثیری یم‌داشته؟

والا من اینقد از اینا دادم‌ب بچها، ولی دریغ از یه ذره تاثیر😅

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فاطمه‌تاثیری یم‌داشته؟والا من اینقد از اینا دادم‌ب بچها، ولی دریغ از یه ذره تاثیر😅

خوب بودن که 😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلوم علیکوم😂

سلام 😀

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خوب بودن که 😂

ن‌خواهر ،خوب‌نبودن😂😂

فقط شربت ایمیونس خوب بود ک سیستم‌ایمنیشونو میبرد بالا، بقیه هیچ😅

الانم‌بی خیال شربتا شدم، دارم هرصب آب پرتقال طبیعی با عسل میخوریم‌هممون.

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

ن‌خواهر ،خوب‌نبودن😂😂فقط شربت ایمیونس خوب بود ک سیستم‌ایمنیشونو میبرد بالا، بقیه هیچ😅الانم‌بی خیال ...

😄😄😄

من دوبار بیشتر ندادم 

شربته که برای سیستم ایمنی هست 

اسم کاملش چیع؟ 

اینم‌عکس گوگل گرفتم‌برات

ممنون گلم 

سلامممممممم به همگی  خواهرای عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روزهای خوبی رو سپری کرده باشین ♥️

من همینطوری چشمی حدودا چندتا از پیام هارو خوندم انشالله بلا به دور باشه و کوچولو هاتون که سرما خوردن زود خوب شن 🥺♥️ ازگل جونم خاله ت چطوره بهتره؟؟ 

.

.

.

خواهرا من شرایط روحی خوبی رو ندارم دو روز پیش یه آدم فوق عقده ای خیلی اذیتم کرد فامیل نه ها ، آشنا خانوادگی  طوری بود که با ماشین حامد فوری رفتم امامزاده  تنهایی 😂♥️ تنها جایی بود که میتونستم برم و گریه کنم 

اونجا دوتا دختر کوچولو بودن یکی شون دختر خادم زیارتگاه بود بهم شکلات داد یکی دیگه هم دختر یکی از خانومای اونجا بود که دو بار بهم شکلات داد 😂🙊 اولین بار منو بدون چادر دید دفعه دوم با چادر توی حرم  نشناخت 🙊😂 دوبار شکلات داد🫠✨😗♥️

من یه دلم خون بود به دلم میخواست بال دربیاره 😂👀

بین اون همه خانوم من نمی‌دونم چطوری گریه میکردم که خادم زیارتگاه بلند بهم گفت انشالله حاجت روا شی 😂🙊 من حاجتی نداشتم فقط رفته بودم واسه غر غر کردن و شکایت 

حیف که اومدم خونه حامد دوباره کلی نصیحت و .. کرد که چرا وقتی با یکی مشکل داری حقشو کف دستش نمیزاری فوری با گریه می‌کنی یا فرار می‌کنی 

اصلا نمیتونم بار حرفای اون آدمو فراموش کنم قشنگ مشخصه توی ظاهر و رفتارم 

شاید زمان بگذره بهتر شم

..

از این که بگذرم 

کلی کیک و دسر یخچالی یادگرفتم 😂😂 که تک نفری درست میکنم واسه خودم خیلی کیف میده وقتایی که فسقلیا خوابن و حامد سرکار خونه توی سکوته سراغش میرم

خانوما اگه فسقلیاتون بد غذا نیستن یه روز یه سوپ جو درست کنید و داخلش تربچه  قرمز سبزی خوراکی بریزید و پیاز  فراوان اگه پیاز اذیت کرد رنده کنین 

دیگه این سرما خوردگیه می‌ره  

واسه بچه های خیلی کوچیک هم که همسن رادین و رادوین هستن و .. هم داخل یه شیشه ماهیچه و قلوه و ادویه و یه کوچولو آب بریزید داخل قابلمه بعد که پخت از عصاره ش بهشون بدین دیگه ضعف بدنی و.. پوچ میشه ♥️

..

ببخشید پراکنده نوشتم حالم اصلا میزون نیست 

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

راستی دامادمون واسم یه جعبه بزرگ مداد رنگی آورده ۵۲رنگ داره 🥺 من همینو بچگیام دلم میخواست داشته باشم😂

گفت استفاده نکردی خودت بده به یه کوچولویی که من دلم نمیاد 

هرشب خوابشو میبینم که اومده ازم پس گرفته 😂

تصمیم گرفتم تا دوسه ماه جلوش آفتابی نشم که یادش بره کلاااااا

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

راستی دامادمون واسم یه جعبه بزرگ مداد رنگی آورده ۵۲رنگ داره 🥺 من همینو بچگیام دلم میخواست داشته باش ...

سلام ساحل جان دلم 

خوبی خوشگلم 

الهی قربونت بشم 

نبینم ناراحتیت رو ساحل جان 

همون همیشگی بوده اذیتت کرده ؟؟؟؟؟

عکسشو بده جنازه تحویل بگیر😡

عزیزم این کارو نکن با خودت بنظرم حامد راست میگه 

منم شهرستان بودنی یکی خیلی اذیتم می‌کرد 

هی سکوت هی سکوت آخرش سکوت رو شکستم و همه چیز رو گفتم 

واقعا کاری باهام کرده بود هرشب با بغض و گریه میخوابیدم 

هرشخصی ک باشه جوابش رو بده تا تو دلت نمونه عقده بشه