2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159923 بازدید | 23128 پست

سلام دخترا صبحتون بخیر 

تموم انگشتام سوخته از بس همش آشپزی و انار دون میکنم 

راستی امسال چون هوا گرم بود هیچ اناری شکسته نشد ک آب انار بگیریم 

فقط یکم آب انار و رب انار گرفتم 

دیروز در ی حرکت انتحاری ی کیلو رب فروختم ۷۰۰ 🫠😄

چسبید ولی شوهرم گفت دیگه هیچی نفروش برا خودمون بزار 

و اینکه متاسفانه انارمون فروش نرفت 

فردا باید بفرستیم میدون بار و هزینه بر و اینکه ببینم کلا فروش میرعه یا ن🥺خیلی ناراحتم راستش و دو روز سر درد بودم 

و ی چیز دیگه دیشب رفتم یکم وسیله برا خونه خریدم 

ظرف مرف یدونه ای این  پا سماوری طدو طبقه چوبی ها خریدیم حس میکنم کیفیتش زیاد جالب نیست 

حالا موندم پس بدم یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دخترا صبحتون بخیر تموم انگشتام سوخته از بس همش آشپزی و انار دون میکنم راستی امسال چون هوا گرم ب ...

سلام‌قلب

خسته‌نباشی، انشالله ک‌پربرکت‌باشه و فروش بره.من‌عاشق رب انارم😋😋😋

مبارکت‌باشه عزیزم.چقدم‌نازن‌وسیله هات😃🧿💚

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

سلام‌صبتون ب عشق...

از الان‌دارم‌فک‌میکنم‌ایا فردا میتونم‌بخوابم‌یا نه،چون‌بچها دیگه عادت‌کردن‌زود بیدار میشن🙃

دیگه توکل الله😁

😆😆😆😆😆😆 لطفا از خیر من بگزیرید من انشالله ۴ ،۵ سال دیگه

تنبل 😏😏😏

۴۰۵ نمیخوای 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام دخترا صبحتون بخیر تموم انگشتام سوخته از بس همش آشپزی و انار دون میکنم راستی امسال چون هوا گرم ب ...

سلام عزیزم 

خدا قوت خاااانم🥰😘

انشالله که خیر پیش بیاد 

راستی وسایلتم مبارکت باشه 🧿😍🥰

پا سماوری تو عکس رُخش که خوب بود 

جنسش رو نمیدونم 

مگه چند سال میخوای داشته باشی 

یه سال دیگه یه مدل جدید تر میاد 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام‌صبتون ب عشق...از الان‌دارم‌فک‌میکنم‌ایا فردا میتونم‌بخوابم‌یا نه،چون‌بچها دیگه عادت‌کردن‌زود بی ...

سلام عشق جان 

صبحت بخیر 🤗

مطمئن باش زودتر از روز های قبل بیدار میشی 

تجربه  به من ثابت کرده هر وقت خواستم بخوابم زودتر بیدار شدم 🙃🤭

سلام عشق جان صبحت بخیر 🤗مطمئن باش زودتر از روز های قبل بیدار میشی تجربه به من ثابت کرده هر وقت خوا ...

سلام بانو دقیقا🥲

😂😂😂😂دمت گرم مخصوصا چهارمی (اینه دستشویی )🤣🤣

خدایی تربیت نسل ما با جارو بودد😂😂🤣

اصلا لازم نبود مامانا دستشون بگیرن اسمش هم ترس داشت 

*آلان با جارو میاااام *