2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159796 بازدید | 23100 پست
😂😂😂نه🤣🤣🤣

😊🤫

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محتوای خوابام...

😂😂😂😂

• sama🪽 •

‌@Twitter_eita [عضویت]

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

تو حیاط ما هستن مورچه ها😛😛😛😛😛😛ولی قند نمیزارم براتون 🙃 ممنون بانو زندگیت پر برکت باشه ان شاء ...

🥺🥺🥺

فاطمه 

فاطی جونم 

فاطی قشنگم 

بیا و دختر خوبی باش😜😜😜

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

ممنون عزیز دلم 😙😙😙😙بانو این روزا کاملا فول تایم شدم کلا زبان آموزان دختر رو من گرفتم تا آموزشگاه ...

خدا رو شکررررر که سرت گرمه عزیزم 😘

مواظب خودت باش مهربونم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

دخترا خیلی مواظب خودتون باشین می بوسمتون 💟💟💟💟

🤗🤗🤗😘

😂😂😂افرینالان‌مورچه، حکم گاو، توی هندوستان رو داره واسمون🤣

آره

اره 😂😂🤣

تازه هنوز تو نی نی سایت عین ۱۳ صفر معروف نشده 

اگه همه بدونن دیگه لونه ای پیدا نمیشه 😂😂

سلام‌خواعریابعد از مدتها تاپیک شلوغ دیده شددوباره میره تا چندماه دیگه😂😂😂

😂😂😂

محتوای خوابام...😂😂😂😂• sama🪽 •‌@Twitter_eita [عضویت]

😂😂😂

خوابهای ترکیبی 

راستی دوباره  ای فیلم میخواد پایتخت رو نشون بده؟؟؟

آره اره 😂😂🤣تازه هنوز تو نی نی سایت عین ۱۳ صفر معروف نشده اگه همه بدونن دیگه لونه ای پیدا نمیشه 😂 ...

ن اتفاقا بیشتر میشن بانوووو

آدما‌با قند دادن‌بهشون باعث زاد و ولدشون‌میشن😂و در نتیجه‌لونه ها بیشتر میشن...

و دیگه هیییچکس از جمله خود‌ من‌، سم‌ نمیریزن لونه هاشون😂

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋