2777
2789
عنوان

دوستم باهام قهر کرده

122 بازدید | 14 پست

ماجرا از این قرار بود کراش دوستم بهش گفت بیا بریم بیرون دوست منم نمیخواست تنها بره بهم گفت بیا با هم بریم 

حالا کراش لاشیش‌ برگشته بهش گفته از دوستت خوش اومده اونو برام جور کن😑

اونوقت دوستم یه تومار بهم پیام داده بود دوباره خودش پاک کرده پیامو‌ نمیدونم من خوندم و تو پیامش‌ واقعا ازم ناراحت بود 

حتی پسره اومده به خودم درخواست داده و از دوستم بد گفته و خیلی لاشی بازی کرده 

من واقعا نمیدونم به دوستم چی بگم دلخوریش از بین بره 

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

نمیدونم چند سالته

اما از من به تو نصیحت 

هر لحظه بیرون رفتن با هرکسی اصلا خوشایند نیست مخصوصا که طرف بلاتکلیف هم هست به جای این کارا دوتا دوست خوبربهت معرفی میکنم یکی کسب درامد یکی کتاب

نمیگم با دوستات بیرون نرو برو با ادم حسابی برو چیزی یادبگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره رو دک کن دوستت باهات خوب میشهاگرم نشد دیگه مهم نیستدوستت خودش باید متوجه بشه شما اشتباهی نکردی

پسره که هیچی کامل کنسل

امیدوارم دوستم متوجه بشه منم درک میکنم حس بدی داره حقم داره

نمیدونم چند سالتهاما از من به تو نصیحت هر لحظه بیرون رفتن با هرکسی اصلا خوشایند نیست مخصوصا که طرف ب ...

خیلی خوب میگی ❣️

مثلا چه کسب و کاری

مهم دوستتهپسره وقتی ب دوست تو خیانت کرد ب توهم خیانت میکنه😂🤌🏻

همون دیگه دل نیس که دلستره‌ خیلی وقیحه کارش😐 دیت با کراشت‌ رو یکی دیگه کراش بزنی

من الان دنبال کسایی میگردم که خودشون به جایی رسیدن نصیحتم کنن حرف بزنن چون هر لحظش یادگیریه

پیدا کردن این آدما واقعا سخته چون کمن

خب ببین مهارت جدید یاد بگیربرنامه نویسی یا مثلا کارهای کامپیوتری زباناو خیلی قوی کن در اینده میتونی ...

مرسی عزیزم ممنون از دلسوزی و پیشنهادت