2777
2789
عنوان

خانم فوق خوشبخت

1054 بازدید | 74 پست

خانوم فوق خوشبخت کسی هست که از زندگی لجن گذشته اش دل بکنه جدا بشه و عمرشو حروم یه مرد احمق که لایق زندگیش نیست نکنه. و بعد ... و بعد... و اما بعد با یه پسر مجرد،آقا ، مهربون و جذاب ازدواج کنه

آخخخخخخ که حسرت این زندگی را دارم دعا کنید به آرزوم برسم. دعا کنید پرواز کنم.... 

همیشه به حال خانوم هایی که از زندگیشون ناراضی بودن طلاق گرفتن بعد مستقل شدن شاغل شدن، تفریح، گردش، مهمونی مسافرت داشتن و بعد عشققققققق بله بعدا به عشقققققق رسیدن غبطه می خورم راستش یه جورایی حسودیم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا یه پسر مجرد،پسر مجرد خواهر مادرش آرزو دارند خودش زنشو تو تالار تو لباس عروس ببینه

آره خیلی خواهی اما از هر نظر نگاه کنی اون زن که پسره را تور کرده روی ابرا زندگی می کنم اصلا بهش فکر می کنم از هیجان تپش قلب می گیرم فقط بیچاره مادر و خواهرش

خب مگه نمیشه؟

برای شدن که میشه،اما واقعاً نامردیه زنی که دورهای خودشو زده سختی‌های زندگیو چشیده

شور و علاقه که یه دختر جوون داره رو از دست داده با یه آدم دیگه حالا خدا رو خوش میاد پسر مردمو

حالا چرا یه پسر مجرد،پسر مجرد خواهر مادرش آرزو دارند خودش زنشو تو تالار تو لباس عروس ببینه

خب مگه چیه جدا شده باشه دیگه لباس عروس پوشیدن حرومه؟؟ 

عجب بابا چ طرز تفکری دارین شما