2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من الان دوهفتس عقب انداختم ازمایشم بعد ۸روز دادم گفت مشکوکه چند روز دیگه بیا الان باز تست دادم ب ...

احتمالن قبل اینکه بخوای پری  بشی باردار شدی .

برای منم اینطور شد 

ی بی بی چک دیگه بزن هم 

برا شما مثبته هر چی دلت میخاد همون بشه

فدات بشم الهی انشالله شمام همین ماه باردار باشین نمیدونی دو هفته س از روزی که از پریم گذشته سیاتیکمم گرفته شدید قبلشم کارای دندون پزشکی داشتم انتی بیوتیک مصرف کردم میخاستم زودتر تکلیفم معلوم شه حداقل واس پام برم دکتر اونقدر این روزا از درد گریه کردما  باور کن تا پریشبم هیچی نشون نمیداد بعد ۵ دیقه خط ضعیف افتاد گفتم بزارم دوهفتم تموم شه بعد

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

ببین هاله بعد ۵ دیقه ده دیقه ، بش اعتباری نبس ولی ممکنه هم مثبت باشه ولی بتا خیلی پایین بوده باشه ک دیر نشون داده ، من خودم قبل موعدم بعد نیم ساعت یه هاله خیلی ضعیف افتاد ک باردار بودم، ولی بعد ۱۰ دیقه‌ بیفته نمیشه بش با قطعیت گفت مثبته یا منفی، میتونه هم خط تبخیر باشه

اسی من الان دوهفتس عقب انداختم ازمایشم بعد ۸روز دادم گفت مشکوکه چند روز دیگه بیا الان باز تست دادم ب ...

عزیزم یا بارداری ولی لقاح دیر انجام شده بهتره آزمایش تیتر بتا بدی تو فاصله ۴۸ ساعت دوباره بدی عدد بالا رفته باشه مشکلی نیست و اصلا نگران نباش و یا ممکنه خارج رحم باشه که بهتره سونو بدی سریع تا با دارو زود تموم شه و خطری برات نباشه، زود برو دکتر 

عزیزم یا بارداری ولی لقاح دیر انجام شده بهتره آزمایش تیتر بتا بدی تو فاصله ۴۸ ساعت دوباره بدی عدد با ...

مرسی امروز وقت دکتر دارم  دیروز بهداشت بودم اونجا گفتم میترسم خارج رحمی باشه گفت دختر میدونی اگه خارج رحمی بود الان چقدر حالت بد بود  اون نیست یا بارداری دیر تشکیل شده یا باردار نیستی کیستی چیزی هست 

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

من خودم ۴ روز عقب انداختم بیبی چک که منفی شد . بعد دو سه روز  بعدش رفتم آزمایش که عددش ۲۳ بود و مشکوک   دوباره  بعد ۳ روز آزمایش  تیتر بتا دادم که ۳۴۴ شد باز خیالم راحت نشد میگفتن ممکنه خارج رحم باشه دو روز بعد ۳۹۰ شد دگه رفتم سونو ، کیسه رو ابتدای ورودی رحم  دیدسن بارداری رو دو هفته کمتر از حساب پریود گفت ولی گفت برا اطمینان که بیاد کامل داخل رحم دوباره سونو بده .  ۶ روز بعدتیتر بتا بعدی رو دادم که دیگه  نزدیک ۱۰۰۰ شد . بعد یه هفته سونو بعدی که همه چیز نرمال بود  فقط الکی استرس داشتم این مدت .دیگه بعد ۸ هفته هم قلبش رو رفتم سونو. الان غربالگری اول هم رفتم   اوکی بود ، امیدوارم شمام همه چیز خوب پیش بره. دعا کن برام منم بچمو در آغوش بگیرم . خودت هم توکل کن به خدا . 

مرسی امروز وقت دکتر دارم دیروز بهداشت بودم اونجا گفتم میترسم خارج رحمی باشه گفت دختر میدونی اگه خار ...

نمیخوام نگرانت کنم ولی من یه بار هم خارج رحم باردار بودم و اصلا هیچ علائمی نداشتم و فقط موقع اجابت مزاج یه کم درد داشتم و پریود شدم و دیر پاک شدم که توجهی نکردم و دیگه هم اقدام به بارداری نکردم چند روز بعد  یهو دل درد فوق العاده شدید همراه تهوع و افت فشار که دیگه از هوش رفتم که بردنم بیمارستان و تازه اونجا فهمیدم که خارج رحم بوده و لوله فالوپ ترکیده بود و خونریزی داخلی و سریع اورژانسی عمل شدم و لولم هم از دست دادم. دکتر هم گفت خارج رحم برا بعضی مثل پریود خونریزی دارن و متاسفانه نمیفهمن که باردار بودن و البته من تا ۱۲ روز پاک نمیشدم ولی اعتنا نکرده بودم که برم دکتر. برا همین سر این بارداری و عدد پایین خیلی استرس داشتم که نکنه خارج رحم باشه و دیر بشه و اون لوله هم از دست بدم و دیگه نتونم باردار بشم.