2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های منم اینطورن هردو خرو پف میکنن به مقدار زیاد دد بردم دکتر خداروشکر مشکلی هم ندارن

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

مشکل لوزه نداشته باشه؟؟

خندم گرفت😄بچه خروپف

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مشکل لوزه نداشته باشه؟؟خندم گرفت😄بچه خروپف

بچه های من یکی پنج سالش نشده 

یکی هم دوساله هرو خرو پف میکنن بلند 🥴😂😂

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

بچه های من یکی پنج سالش نشده یکی هم دوساله هرو خرو پف میکنن بلند 🥴😂😂

وای عزیزم😄😄خداحفظشون کنه

حالا من تو خونم یه خرسه گنده دارم که خروپف میکنه😂😂

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اگه داشته باشه از الان مشخص میشه یعنی تا حالا دکتر چیزی نگفته در این باره!!!

بله ببرید دکتر چکاپ میکنه بهتون میگه

بالشت زیر سرشم خیلی کوتاه یا خیلی بلند نباشه