2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

5465 بازدید | 13 پست

سلام مامانا

دختر من 6ماهشه خواب خوبی نداره شبا از 11 گریه میکنه تا 1 تا خوابش ببره تا صبح هر 2 ساعت بیدار میشه نمیدونم چکارش کنم

چکار کنم فرق شب و روز رو بفهمه

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1 هفته
1
100%
1هفته
0
0%

روزها تو اتاق نخوابونش بیار بزار پیش خودتون و تلوزیون رو هم خاموش نکن.شب یه چراغ خواب کوچیک روشن بزار و وقتی بیدار شد چراغ دیگه ایی روشن نکن. چند روز قبل از خوابتون باهاش بازی کن .حمام ببر .خستش کن بعد بخوابونش

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم تا 9ماهگی شبا همین طور بیدار میشد شیر میخورد البته هر سه ساعت

دختر من انگار شب رو دوست نداره تا میخوام بخوابونمش شروع ب گریه میکنه دیگه بند نمیاد من از 6عصر دیگه نمیذارم بخوابه ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه خستم کرده

دلیل دیگش هم میتونه گرسنگی باشه .سعی کن آخرین وعده قبل از خوابش پوره باشه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
روزها تو اتاق نخوابونش بیار بزار پیش خودتون و تلوزیون رو هم خاموش نکن.شب یه چراغ خواب کوچیک روشن بزا ...

همیشه جلو تلوزیون میخوابونمش از 6 عصرهم نمیذارم بخوابه تا 11 12 شب ک بخواییم بخوابیم باهاش بازی میکنیم ولی خسته نمیشه نمیدونم چکار کنم دکترش میگه بذار گریه کنه تا خسته بشه ولی بخدا انقد گریه میکنه بچم صداش گرفته

دختر من انگار شب رو دوست نداره تا میخوام بخوابونمش شروع ب گریه میکنه دیگه بند نمیاد من از 6عصر دیگه ...

خوب شاید خوابش نمیاد شما بروز میخوای بخوابونی گریه میکنه 

یکم دیرتر شروع کن به خوابوندتش 

مثلا بجای 11از 12به بعد بخوابونش 

خوب شاید خوابش نمیاد شما بروز میخوای بخوابونی گریه میکنه  یکم دیرتر شروع کن به خوابوندتش  ...

دختر من خیلی بیقرار و گریه میکنه ب شدت هم بغلیه من در طول روز فقط با دخترم سرگرم هستم ب هیچ کاری تو خونه نمیرسم ب خاطر همین خیلی انرژیمو میگیره شبا ب شدت سردرد دارم همسرم هم ساعت 8 شب از سرکار خسته میاد خونه میخواد استراحت کنه ک دخترم نمیذاره

خیلی کمبود خواب داریم,من فک میکنم دخترم فرق شب و روز رو نفهمیده نمیدونم باید چکار کنم ک متوجه بشه 

روزا خونه روشنه,شب از ساعت 10 شروع میکنم دونه دونه برقارو خاموش میکنم که دیگه تا 12تاریک بشه البته شب خواب روشنه 

دیگه راه دیگه ای بلد نیستم ک شب و روز رو ب دخترم یاد بدم 

کسی راه بهتری سراغ داره

بنظرم الان خودش فرق شب و روز رو میدونه،از گرسنگی بیدار میشه

از شانست بد خوابه دیگه

من الان یه نی نی هفت ماهه دارم،اونم یک شب میخوابه،طول شبم یه بار سه بیدار میشه یه بارم شش یه بارم نه،بعدش ده و نیم پا میشه دیکه نمیخوابه تا یک ظهر که بازم میخوابه یه ساعت

یعنی من هر کاری کردم نتونستم این روندو تغییر بدم،اصلا کوک شده اینطوری هر کاری کنم زودتر نمیخوابه

بنظرم شما اصرار میکنی زود بخوابه کلافه میشه،کاریش نداشته باش

دو یا سه ماهه دیگه هم تحمل کنی دیگه کل شب رو میخوابه

هنوز خیلی زوده 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بنظرم الان خودش فرق شب و روز رو میدونه،از گرسنگی بیدار میشه از شانست بد خوابه دیگه من الان یه نی ن ...

دختر من ۱۴ ماهه اس هنوز شبا واسه شیر بیدار میشه نی نی شماها خیلی کوچکن هنوز 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭