2777
2789
عنوان

لکنت کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
چاره ای نیست باید هرجور شده تا دیر نشدع ببریش تنها کاری که میتونی بکنی اینکه بهش استرس ندی نترسع

واقعا توان مالی صفر هست 

بجز اون یه شوهر کله شق هم دارم🥺🥺🥺🥺

💔💔💔
۷ سالشه عزیزم کلاس اولیه تو مدرسه عذاب میکشه بچم🥹🥹🥹🥹🥹🥹

خب حتما ببرید که از گلوش یه عکس برداری کنن امکان داره مشکل لوزه داشته باشه الیته امیدوارم ک اینطور نباشه🥲🥲🥲 انشاالله خدا کمکتون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم..اصلا نگران نباش.. پسر من ۳ سال قبل یکدفعه دچار لکنت زبون شد.. خیلی نذر و نیاز کردم تا شفا گرفت..گفتار درمان هم چند جلسه بردم،ولی به نظرم خیلی تاثیر نداشت،از داستان کوتاه شروع کرد و به پسرم میگفت بعد از اینکه داستان تموم شد تو برام همونو تکرار کن.. اونایی که دوبار میگفت با دوتا انگشت نشون میداد و اونایی که مکث میکرد با کل انگشتان یک دست تا پسرم ببینه و اصلاح کنه.... آب انارشیرین با داروی جامع امام رضا دادم.. ۳ روز روزه گرفتم طبق تفسیر سوره انسان روز اول هدیه به آقا امیرالمومنین ع روز دوم خانم حضرت زهرا س و روز سوم خادمشون فضه س.. حرم امام رضا هم بردم و همونجا ختم سوره انعام گرفتم.. به لطف خدا خوب شد

باشه حتما پیگیر میشم توروخدا دعامون کن🥹🥹🥹🥹

چشم حتما انشاالله که همه چی درست میشه نگران نباشید اصلا همه چی حل میشه ما خودمون فامیلی برای پسردایی خیلی نگران بودیم بعدا مامانم یاد من افتاد بهشون گفتن رفتن پیگیر شدن دیدن همونه که حدس میزد مادرم