2777
2789
عنوان

برآمدگی استخوان ساکروم (دنبالچه)

763 بازدید | 24 پست

کنکوریم و طولانی مدت روی صندلی میشینم پنج روز پیشم افت فشار داشتم و از روی صندلی پرت شدم ولی مطمئن نیستم که دنبالچه‌م ضرب دیده باشه تقریبا ۳ ساعت بعدش که پاشدم دیدم درد خیلی شدیدی توی این ناحیه(دنبالچه) دارم و نمیتونستم بشینم بعد که لمسش کردم دیدم استخوانش برآمده شده...

بعد از ۳ روز دردش خیلی کمتر شد ولی استخوانش همچنان برآمده بود امروز به اصرار خالم رفتم پیش یه شکسته بند که جاش بندازه وقتی دید گفت برآمدگیش خیلی زیاده و عجیب!

یه مقدار ماساژش داد و چسب زد بعد گفت اگه تا سه شنبه برآمدگی استخوانت کمتر نشد برو عکس بگیر...

حالا نمیدونم از صندلی افتادم اینطوری شد یا بخاطر نشستن طولانی مدته

خیلی میترسم حالمم خیلی بده چرا آخه تو این سن و تو این موقعیتی که یه عالمه استرس کنکورو دارم باید یه همچین اتفاق نادر و عجیبی برام بیوفته💔

کسی اینطوره بوده؟تورو خدا راهنماییم کنید 

خیلی هم ترس از بیماری دارم متاسفانه و خیلی بهم ریختم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش یه دکتر برو مشخص میشه

وسواسم نسبت به سلامتی و ترس از بیماری خیلی اذیتم میکنه متاسفانه، همش هم میترسم مجبور بشم جراحی کنم که اونم خیلی مشکلات ایجاد میکنه

ببین من چند ماه کابوس جراحی داشتم اما وقتی جراحی کردم و دیدم دکترم چقد ماهه که من حتی درد نداشتم الا ...

ان‌شاءالله بهتر باشید عزیزم

وقتی میشینی رو صندلی ی چیز نرم حتما بذار زیرت همه جا میفروشن ی چیز طبی و استانداردشو بگیر 

استرس نداشته باش درد و مریضی بخشی از زندگی هست 

من تجربه ای نداشتم که راهنمایی کنم شما درست رو بخون و در کنارش دکتر هم برو و مطمئن باش درمان میشی 

وقتی میشینی رو صندلی ی چیز نرم حتما بذار زیرت همه جا میفروشن ی چیز طبی و استانداردشو بگیر استرس نداش ...

ممنونم عزیزم لطف کردید

چیزی نیست عزیزم من زایمان که کردم دنبلچیم شکست همین چسب درد رو عوض میکردم تند تند خوب خوب شدم

خداروشکر مشکلتون برطرف شد عزیزم 

برای شما استخوانتون برآمده شده بود و لمسش می‌کردید حس میشد؟

خداروشکر مشکلتون برطرف شد عزیزم برای شما استخوانتون برآمده شده بود و لمسش می‌کردید حس میشد؟

اره برای من درد وحشتناک داشت اشکم در میومد من 3 ماه نمیدونستم شکسته فکر میکردم رگ به رگ شده موقع زایمان .میخواستم بچت مو شیر بدم نمیتونستم خودم بچمو بغل کنم .ولی خدا رو شکر بعد 10 روز نهایتا خوب خوب شدم

اره برای من درد وحشتناک داشت اشکم در میومد من 3 ماه نمیدونستم شکسته فکر میکردم رگ به رگ شده موقع زای ...

خیلی ممنونم واقعا باعث شدید استرسم از بین بره

ان‌شاءالله همیشه سلامت باشید و خدا کوچولوتون رو براتون حفظ کنه🤍

سلام گلم شما دکتر رفتی چیشد خوب شدی

سلام عزیزم من دردم چند روز بعدش رفع شد ولی برآمدگی استخوانم هنوز هست متاسفانه

رفتم دکتر گفت بخاطر نشستن طولانی مدته استخوانت تغییر شکل داده و خطری هم نداره

سلام عزیزم من دردم چند روز بعدش رفع شد ولی برآمدگی استخوانم هنوز هست متاسفانهرفتم دکتر گفت بخاطر نشس ...

یعنی وقتی پشتتون دست می‌کشید برآمدگی...من انقد ترسیدم تا دیدم هزار فکر بد کردم یه گرد وسط ود طرفش یکم کوچیکتر