2777
2789
من دوران عقد زیاد میرفتم خونه یکی از خواهرشوهرام. یه بار خونشون بودم شب شوهرمم از سر کار امد اونجا ...

یا خدااا خوبه نگف اندازه واس زندایی میشه🤤🤤😂😂😂

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز تو عقد خونه بابام بودیم،تازه گوشواره خریده بودم،به شوهرم گفتم برام بزاره..داشت میزاشت یهو دردم اومد،داد زدم یواش بابااا،سوراخش تنگههه...یهو فهمیدم چی گفتم ..سریع از اتاق رفتم بیرون که خونوادم فکر بد نکنن😂😂

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕
یه روز تو عقد خونه بابام بودیم،تازه گوشواره خریده بودم،به شوهرم گفتم برام بزاره..داشت میزاشت یهو درد ...

ب شوهرم گفتم برام بزاااااااااااااااره😂😂😂😂

تو الانم داری سوتی میدی دخترررر

خداروشکر که دارمت❤❤💙

وای .۵ سال پیش بود فک کنم رفتیم سیزده بدر شهرستان تو باغ.رفتم قدم بزنم یا نگا پشت سرم‌ کردم ببینم کسی نیس دیدم خلوته یدونه گ...ز در کردم بعد دیدم صدای خش خش میاد نگا پشت سرم کردم دومادمون بود .وااااااای مردم از خجالت نگو پشت درخت بوده بیچاره .همونطوری فک کنم سکته رو رد کرد

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

من سوتیه جاریم رو میگم-جاریم میگه تازه نامزد کرده بودیم من ، نامزدم ،بابام ، همه ی داداشام ومامانم نشسته بودیم زیر یه لحاف بزرگ که یه دفعه من یدونه زاررررت رهاکردم بعد میگه نامزدم برام دست زد گفت تولدت مبارک😅😅😅😅😅😅😅

خدیا شکرت😙😙😙
یه روز تو عقد خونه بابام بودیم،تازه گوشواره خریده بودم،به شوهرم گفتم برام بزاره..داشت میزاشت یهو درد ...

راس میگه همین الانشم داری سوتی میدی شیرین😅😅🤣😂

من سوتیه جاریم رو میگم-جاریم میگه تازه نامزد کرده بودیم من ، نامزدم ،بابام ، همه ی داداشام ومامانم ن ...

بمب شادی زد جاریت پس😅😅

من سوتیه جاریم رو میگم-جاریم میگه تازه نامزد کرده بودیم من ، نامزدم ،بابام ، همه ی داداشام ومامانم ن ...

وووایی ترکیدم از خنده بچم‌تازه خوابیده بود بیدار شد 😭😂😂😂😂😆😆😆😅😅😅

منم یه بارراومدم  توعصبانیت قسم بخورم خیلی جدی به جای اینکه بگم به پیرو پیغمبر گفتم به ک....ی.. ...

ای تو دیگع آخرشییییی دختر😅😂🤣🤣