2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوران عقد خونه مادرشوهرم بودیم.

شوهرم بچه اخره کسی خونشون نبود  مامانش رفت مسجدباباشم سرکار بود

داشتم تو اتاق موهامو شونه میکردم ک یدفه شوهرم اومدو شیطنتمون گل کرد...

در عرض ۵دقیقه ب اوج ماجرا رسیدیم (ل خ ت ل خت نبودم)و اون روی من بود ک یهو مادرشوهرم اومد تو اتاق 

من هول کردم یدفه گفتم ک سعیدم شپش زده انگار یسره من باید کمرشو بخارونم!

خداروشکر که دارمت❤❤💙

روزای اول عقد رفته بودم خونه مادر شوهرم داشتم با خواهر شوهرم حرف میزدم دستشویی کجاس 🙄گف فلان جا تا قدم برداشتم گامب صدا داد💨دوباره ی حرفی زدم دوباره صدا داد اصلا نمیتونستم کنترل کنم خودمو هی گامب ترررررک بووم💥💨🎉🎆🎊 صدا میداد با هم قاطی شده بود خلاصه جونم بگه براتون میخواستم زمین دهن وا کنه ببلعتم اما اونجا نبودم خدا سر کافر هم نیاره😂😂😧

یبارم خاهر من از دسشویی اومده بود رو بخاری نشسته بود ک گرمش بشه .فقط من خونه بودم .نامزدشم سرزده اومده بود ک سورپرایزش کنه ولی طفلی آبجیم از همه جا بیخبر میگوزه صداشم اکو میده تو بخاری 😂😂😂😂اصلنم ب روی خودش نیاوورد 😂😂

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

[QUOTE=49063106]تو دوران عقد خونه مادرشوهرم بودیم. شوهرم بچه اخره کسی خونشون نبود  مامانش رفت مسجدباباشم سرکار ...[/QUOT  بیچاره شوهرت همه چیو انداختی گردن اون

غریبه ی آشنا...