2777
2789
چند دفعه موقع عشقولانه هامون موقعی که روم بود خیلی بهم فشار وارد شد با عرض معذرت 💨💨💨💨💨💨 وای ا ...

🤤🤤🤤🤤نمیتونم تصور کنم😂😂😂😂😂😂

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرزادم عقدبودماه رمضون خونه یکی ازفامیلای شوهرش بود موقع اذان روش نشده بگ روزه نیستم نشوندنش پای سفره اینقدرپذیرایی کردن ازش گفت بعدش ک مادرشوهرم اومددنبالم  جلواونابغلش میکنه میگ وای عروسم یکم لاغره نمیذارم روزه بگیره صبحم حسابی صبحونه خورد اومد اینجا  گفت یهو همشون چشاشون گرد شد منونگاه کردن

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

حامله بودم با خانواده شوهرم رفتیم سیزده بدر سردم بود رفتم تو چادر خوابیدم بعد که بیدارشدم همه نشسته بودن تو چادر و لبخند میزدن که شوهرم بعدها گفت به نوازندگیت تو خواب میخندیدن😂😂😂

خدایا پشت وپناهم باش 
خواهرزادم عقدبودماه رمضون خونه یکی ازفامیلای شوهرش بود موقع اذان روش نشده بگ روزه نیستم نشوندنش پای ...

وای خب هماهنگ میکردین قبلشششش😂😂

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

منم هنوز نیومده بودن خواستگاری مادرشوهرم اومده بود خونمون منم بیخبر از همه جا قبلش وسط هال خوابیده بودم با یه شلوار گل درشت و یه تاپ‌ گشادم روش موهامم که هیچی نگم بهتره با چشای ورم کرده پاشدم همین که نگاش کردم دیگه روم نشد پتو رو کشیدم رو صورتم و الفرار 

حتی یه سلامم نکردم😐

یکی دیگه هم نوشته بود عقد کرده بوده شب پیش مامانش خواب بوده یهو دست مامانش رو کشیده بوده گذاشته بوده ...

وای مردم از خنده 

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید