2777
2789
عنوان

تهیه غذا یا کترینگ

365 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من کنار خونم ی مغازه داره ۱۲ متری میخام تهیه غذا بزنم آشپزم خواهر شوهرمه که خیلی ساله کار میکنه ولی فقط نمیدونم چطوری باید با شرکت‌ها قرارداد ببندم برم چی بگم بهشون

خواهرشوهرم میگه باید ی سری خوروشت برای مدیر تدارکات شرکت ببریم تست کنن اگه خوششون اومده ما بگن

تو رو خدا اگه راه بهتری میدونید بهم بگین ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اسنپ فود وتپسی فود بهتره چون الان نزدیک خونه ما یه کترینگ بود که تخفیف میزد ولی خب کیفیت غذاهاش خوب خدایی الان قشنگ جاافتاده بین رستورانهای اطرافمون..بستگی به کیفیت و خدماتتون داره..

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
عزیزم ممنون که جواب دادیولی من اصلا تو حرف زدن عاجزم نمیدونم باید چطوری شروع کنمچی بگم همون تست غذا ...

اره دیگ کافیه بگو میخواستم با مدیریت صحبت کنم بعد ک رفتی بگو سلام وقتتون بخیر توضیح بده ک کیترینگ داری و میتونی ک مثلا ۳۰تا پرسنل غذا بدی فلان بعدم بگو من یه سری غذا آمدن برای تست خوشحال میشم تست کنید 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
کیت ینگ که فقط برای شرکتها غذا درست نمی کنه مردم عادی هم غذا میگیرن بستگی به تبلیغات شما داره

درسته ولی خواهر شوهرم تاکید داره رو شرکتها میگه اونا بعدش لا بالای مشتریا باشه میدونی میخاد اول ثابت وپیدا کنه وبعد خیالش راحت بشه

اره دیگ کافیه بگو میخواستم با مدیریت صحبت کنم بعد ک رفتی بگو سلام وقتتون بخیر توضیح بده ک کیترینگ دا ...

فردا ساعت ۶ صبح باید برم خدا میدونه چقد نیاز دارم کارم جور بشه

تو رو خدا برام دعا کن مرسی عزیزم🥹💕

درسته ولی خواهر شوهرم تاکید داره رو شرکتها میگه اونا بعدش لا بالای مشتریا باشه میدونی میخاد اول ثابت ...

اگه کیفیت و قیمت غذا مناسب باشه مشتری خودش جذب میشه وتا زمانی که کیترینگ راه نیفته کسی قرارداد نمیبنده

کاربر آقا 
فردا ساعت ۶ صبح باید برم خدا میدونه چقد نیاز دارم کارم جور بشهتو رو خدا برام دعا کن مرسی عزیزم🥹💕

انشاالله که جور میشه ۶صبح چرا دم ظهر برو غذاهارم ببر

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
اگه کیفیت و قیمت غذا مناسب باشه مشتری خودش جذب میشه وتا زمانی که کیترینگ راه نیفته کسی قرارداد نمیبن ...

بله کاملا درسته ولی اگه اکی بدن خرید تو ی روز انجام میدم وبقیشم پخت پز بروز دیگه  خدا بزرگه

ولی مهم اینه که اشپز بخانداشته باشن ‌