2777
2789
عنوان

از حرفهای مادرشوهرم دلم گرفته

207 بازدید | 21 پست

من 8ساله ازدواج کردم و یه پسر پنج ساله دارم طبقه بالای خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم شوهرم تو نامزدی طبقه بالا رو خودش با پول خودش ساخته 

از اونورم ما تونستیم یه آپارتمان 90متری بخریم که البته اون سره شهره و از  همه فامیلا و دوستان همسرم و خودم خیلی دوره 

حالا ماه بعد آپارتمان ما رو تحویل میدن به شوهرم میگم به بابات بگو سهمت از این خونه رو بده و طبقه دوم بشه مال اونا ما با سهممون و فروش آپارتمان یه خونه خوب بخریم شوهرم قبول نمیکنه میگه بابام نداره

شوهرم میگه فعلا بدیم مستاجر پول دستمون اومد میفروشیم که البته من امیدی ندارم بهش 

حالا پسر خواهر شوهرم نه سالشه امشب خونه مادر شوهرم همه جمع بودیم به مادرشوهرم گفت دایی اینا از اینجا کوچ کردن شما می‌خواین تنها بمونین 

مادرشوهرم برگشت گفت نه اینا جایی نمیرن اینا برای همیشه اینجا میمونن آپارتمان رو می‌خوان بدن مستاجر

خیلی ناراحتم از این حرف مادرشوهر به اون ارتباطی نداره آخه 

از دست شوهر بی عرضه م هم ناراحتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خوب حرفی نزده حساس شدی گفته مستاجر میخاین بگیرین به دید یه مادر ببین که وابسته شماست

پس من چی 

من حق استقلال ندارم حق زندگی تو خونه خودمو ندارم 

این اولین بار نبود که اینجوری میگه 

مشکل من اینه که شوهر بیشعورم چسبیده اینجا

اگه پدرش پول نداره بده بهتون خب حرف شما منتفی هست. شایدم خودش واقعا نمیخاد بلند شه. میتونی جفت خونه هارو اجاره بدین یه جای دیگه اجاره کنین ولی باز سخته مستاجری و جابه جایی

حرف خاصی نزد همچین گفتی دلم شکست بعضیا چقد زندگی رو سخت میکنن و الکی کدورت دعوا میخان درست کنن سر مس ...

عزیزم مادرشوهرم اینا مارو نگهبان خودشون کردن انگار 

ولی به احترام که میاد ما هیچیم

عزیزم مادرشوهرم اینا مارو نگهبان خودشون کردن انگار ولی به احترام که میاد ما هیچیم

خو حرفش بی احترامی نیس بده یه خونه دارین اونم بدبن مستاجر چرا بفروشینش الکی اونم تو این اوضاع ک خونه خریدن بشدت سختههههه

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
اگه پدرش پول نداره بده بهتون خب حرف شما منتفی هست. شایدم خودش واقعا نمیخاد بلند شه. میتونی جفت خونه ...

پدرش روستا زمین داره می‌تونه بفروشند و پول ما رو بده ولی شوهرم نمیگه بهش 

اصلا شوهرم قلبت نمی‌خواد از اینجا بلند شه به حرف نمیگه ها ولی من می‌دونم ته قلبش اینه 

با اینکه چند بار پدر شوهرم با شوهرم بحثش شده و گفته باید از اینجا بلند شید