2777
2789

میخوام بدونم کسایی که به شوهراشون شک داشتن که خیانت میکنه بدون اینکه چیز نگران کننده ایی ببینن...

آیا شک تون به واقعیت تبدیل شد؟ میخوام بدونم شک خانوما اکثرا درست از آب در میاد یا نه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله به واقعیت تبدیل شد

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

من یه مدت شکاک بودم کلا

تا چن ماه بعد عروسی هم ادامه داشت

کاری هم نمیکرد

من مشکلم این بود که هرروز باید اکانتاشو چک میکردم

مثلا تلگرامشو 

واتساپش

اینستاش

در حدی که هرروز قبل دانشگاه رفتنم یه دور لپتاپشو شخم میزدم بعد میرفتم.یا مثلا شبا وقتی حموم بود چک میکردم.

الان دیگه کمتر چک میکنم

بعد جالبه من اینجوری نیستم که نسبت به همه زنا حساس باشما،کلا یه میل شدیدی به چک کردن اکانتاش دارم.یعنی مثل بقیه که فک میکنن کسی میخواد شوهرشونو بدزده نیستم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من یه مدت شکاک بودم کلاتا چن ماه بعد عروسی هم ادامه داشتکاری هم نمیکردمن مشکلم این بود که هرروز باید ...

شوهرت اذیت نمیشه؟ 

به نظرت بد دل نیستی؟ من واقعا یکی گوشیمو چک کنه بهم بر می خوره خیلی کار زشتیه 

بهتره اعتماد کنی و با ارامش زندگیتو کنی نه اونو عذاب بدی نه خودتو 

این کار شما رسما یعنی به طرف میگی من بهت اعتماد ندارم

من خودم یه مدت با یکی تو رابطه بودم عادت چک کردن گوشی داشت من واقعا خیانت نمیکردم ولی باهاش کات کردم چون خیلی ناراحت میشدم با خودم میگفتم راجب من چه فکری میکنه مگه؟؟