2777
2789
عنوان

حذف آدمای تاکسیک

73 بازدید | 11 پست

راهکاری دارین براش؟  تاحالا تجربه ش کردین؟ 

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

آرهنه 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من نصف رفقای صم دانشگاهمو بلاک کردم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ جزو خانوادت باشن باید یا تغییرشون بدی یا بسازی 

اگه دوسته میبینی بدی هاش بیشتر خوبیاشه حذفش کن 

حالا نمیخواد با همه قطع ارتباط کنی بزنی تمام پل های پشت سرتو خراب کنی.... فقط سیاست به خرج بده رفت آمدتو کم کن بهانه بیار.... شاید ی روز بهشون احتیاج داشتی البته خب خدانکنه کارت گیر اینا بی افته 

اگ جزو خانوادت باشن باید یا تغییرشون بدی یا بسازی اگه دوسته میبینی بدی هاش بیشتر خوبیاشه حذفش کن حال ...

آدم سمی جز اعصاب خوردی چی داره؟ 

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.