2777
2789

اخه تاکجاباید بکشم تاکی بکشم اخه خدامن ازتو پیش کی گله کنم اخه من چیکارکنم خداجونم چرادست گذاشتی رونقطه ضعف من چرابچه۲سالمو بی پدرکردی توکه میدونستی من چقد ضعیفم میدونستی چقدعاشقشم میدونستی بدون اون چقد بی پناهم چرااخه مگه کجای دنیاتوگرفته بود یه ذره جابراش نبود اخه من خستم خدایاتوروخدامنم ببر پیشش دیگه نمیکشم دارم خفه میشم میشنوی میبینی دارم خفه میشم بسه هرروزدارم میمیرم!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

لعنت به این روزگار

منم مامانمو میخام 💔 دلم میخاد برم پیشش ….

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرشونداده سلامتیشم نمیخام فقط خودشومیخام!

عزیزم به خاطر بچت قوی باش،انشالله خدا بهترینهارو براتون رقم بزنه،فقط ناشکری نکن و کفر نگو تا از این امتحان سخت سربلند بیرون بیایی🙏میدونم همه اینا مثل شعاره واست ولی میگذره و به حکمتش پی میبری

👨‍👩‍👧
عزیزم به خاطر بچت قوی باش،انشالله خدا بهترینهارو براتون رقم بزنه،فقط ناشکری نکن و کفر نگو تا از این ...

۸ماه شد ولی نمیشه که نمیشه باید غصه همه چیو بخورم دردم بارفتنش هزارتاشد ازهمه طرف تحت فشارم بخدا دیگه طاقت نمونده اووف اگه کسس داستان زندگیمو بفهمه بخدا جزو عجایب بنده خداهستم!

تو آدم بزرگ طاقت از دست دادن شوهرت رو نداری بچه به اون کوچیکی طاقت از دست دادن مادرش رو داره؟

همیمجوریشم روزی هزاربار داره مردن منومیبینه!

توروخدا بخاطر پسرت آروم باش خودتو دلداری بده ،پسرت گناه داره

پسرم مریض بود راضی بودم تموم دنیارو از دست بدم فقط پسرم کنارم باشه هیچی مثل پسرم برام نبود میگفتم خدایا فقط پسرمو میخوام دیگه هیچی نمیخوام مرگ همسر سخته خیلی سخته بی پناه میشی بی همدم میشی اما هیچکس مثله اولاد نیست بگو خدایا پسرموواسم حفظ کن،هروقت ناراحت میشی پسرتو بغل کن تاآروم شی خداروشکر کن پسرت پیشته