2777
2789
عنوان

جدا شدن دوست صمیمی سابقم از همسرش

632 بازدید | 23 پست

بچه ها دوست صمیمی سابقم،خلاصه بگم با خواستگار من برنامه ریخت ازدواج کرد و چه حرفا زد اگه خواستید تاپیکای قبلو بخونید.

من مهاجرت کردم‌ و کلا خبری ازشم نداشتم یه روز دیدم هی پیام میاد به ایمو که خدا لعنتت کنه تو مقصری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که تو باعث شدی شوهرم جذا شه از من ، حالا منم روحم بی خبر میگم خجالت بکش چرا داد میزنی انقد سلیطه بازی درآورد خودشو به غشی زد 

میگم من چیکارم 

میگع تویی از اول تو رو همه دیدن 

اینم تو کردی که ولم کرده رفته بهم میگه شکاکم منم گفتم به من چه اخههههه 

بچه ها دیوونه میشم از دستش چیکار کنم از من کنده بشه؟

ازش یواشکی فیلم بگیر یا اگه پیام داد اسکرین داشته یاشیا اگه شلوغ بازی درآورد همسایه ها شهادت بدنبعد ...

دختر کجای کاری ازش شکایت کردم ،تا دادگاه رفتم دم رفتنم بود از شکایت بازی گذشتم ، بخشیدم رفت 

ول کن نیست دیگه هی میخوان اونطرف به من پیام بده جداییشو بنداز سر من ناله کنه 

دوست مشترک داریم اون گفت رسیدی ایران بریم همو ببینیم دیروز با اون رفتم بیرون استوری هارو دیده

اومد دم واحد آبروریزی وایسادی نگاه کردی  زنگ میزدی صدوده   هر چی توضیح بدی که اصلا وظیف ات نیست بدتر میکنه  با توپ پر دربیا بهش بگو ی بار دیگه سایه ات رو‌ببینم چه برسه پیام و زنگ و خودت شکایت می کنم 

چقدر زود مهاجرت کردی دلت تنگ شد برگشتی ایران ؟!! یکی دوماه پیش بود تاپیکای در مورد دوستت رو میدیدم

نه عزیزم من از اواخر شهریور ماه رفتم  یک ماه بیشتره مهاجرت کردم

اره دلم طاقت نیاورد مادرم خیلی بیتاب بود 

خودمم انگار یه تیکه از جونم پیش خانواده ام جا مونده:)

نباید میبخشیدی عزیزمپررو و وقیح تر برگشته سمتتدوباره شکایت کن و تا تهش برو

خدا شاهده کم موونده دستم روش بلند شه گیساشو بکشم 

بابا این بی حیا جالیش نیست اگه حالیش بود چرا میومد راجب مسایل خصوصیش جلو واحد داد میزد فقط خجالت کشیدم جلو همسایه ها

اومد دم واحد آبروریزی وایسادی نگاه کردی زنگ میزدی صدوده هر چی توضیح بدی که اصلا وظیف ات نیست بدتر ...

فک کنم به صد و ده زنگ بزنم صورت جلسه کنن بهتره 

میشه از اینوز وکیل گرفت حتی در نبودت کارو پیش ببره؟

فک کنم به صد و ده زنگ بزنم صورت جلسه کنن بهتره میشه از اینوز وکیل گرفت حتی در نبودت کارو پیش ببره؟

بله میشه وکیل گرفت.110 صورتجلسه کنه خیلی راحت میتونین شکایت کنین. عزیزم ولی شما که داری میری، ولش کن حتما اون دیونه شده