2777
2789

سلام وقت همگی تون بخیر ی سوال الان هوای مشهد چطوریه؟؟ خیلی سرده؟ همش بارونه یا ن

اسممون درومده برا مشهد نمیدونم چیکار کنم از خدامه ک  بیام ولی برا بچه هام میترسم کوچیکن میگم سرما نخورن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اونقدر سرد هست ک برای بچه ی سه ساله و ۶ ماهه غیر قابل تحمل باشه؟ با وجود سرما میشه رفت بازارش؟

ببین کلامیشه رفت ولی ماشین شخصی داشته باشی اگه باقطار وهواپیما واینامیای یکم سخته که

ولی کلااینجاالان خیلی سرمامیخورن واینا

میکاپ آرتیست مشهد_mua

خوش به سعاااااادتتون.....انشالله با دل خوش بسلامتی برین زیارت....سلام مارو هم به آقای مهربونم برسونین و بگین ما چشم انتظار هارو هم بطلبه که خیلیییییییی دلم براش لک زده

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است
ببین کلامیشه رفت ولی ماشین شخصی داشته باشی اگه باقطار وهواپیما واینامیای یکم سخته کهولی کلااینجاالان ...

اره با ماشین خودمون میاییم منم برا همین دو دلم وگرنه چندساله همش میگم بریم مشهد قسمت نشده الان که طلبیده اینجوریه

بخواه بیای میای خودت راهی نمیشی وسایلت رو جمع کن بقیه ش درست میشه

خواستن رو که میخااااااام و الحمدالله هرساله عید میام...ولی خب دلتنگشم دوست داااارم هر روز سال بیام و نگاش کنم فقط 

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است
خوش به سعاااااادتتون.....انشالله با دل خوش بسلامتی برین زیارت....سلام مارو هم به آقای مهربونم برسونی ...

فدای تو والا منم ۵ ساله چشم انتظارم ولی الان ک اسممون درومده هوا سرده برا بچه هام میترسم برا همین دو دلم

والا نمیدونم چیکار کنم

یخ بندون که نیس

ولی خب سرده دیگه

بعدم بستگی به آستانه تحمل طرف داره

همسر خودمم هفته پیش از مشهد برگشت میگف نه هوا خوبه و مث تهرانه(حالا از نظر من تهرانم خیلی سرده😂)

اما خب خونوادش میگن نه سرده

هرکی یه جوره تو سرما

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨