2777
2789
عنوان

حالم بده نمیدونم شایدم دیونه شدم

280 بازدید | 20 پست

یا شایدم افسردگی بعد زایمانه ...

از کارها و حرفای اطرافیانم خیلی ناراحت میشم اذیت میشم از احترام نذاشتن هاشون....

و همه اینا برمیگرده ب اینکه نمیتونم حرف دلمو بزنم میبینم کارشون ناراحتم میکنه اما میریزم تو خودم در جواب کارهاشون هیچی نمیگم.....چیکار کنم م بتونم ابراز ناراحتی بکنم ک بعدا اذیت نشم خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت می کنم ،به خاطر ضعفی هست که آدم بعد زایمان داره و احساس نیاز به دیگران ،خود دیگران باید شعورشون بکشه چیزی نگن ،واضح و فلانی بگو‌جناب فلانی من از حرفتون ناراحت میشم تازه زایمان کردم و این حرفهای شما واقعا منو عذاب میده لطفاً اگه قصد اذیتم ندارید دیگه ادامه ندید .با تشکر از شما 

عزبز همیشه با خودت تکرار کن ما به این دنیا اومدیم شاد زندگی کنیم

آره اما همون دوری کردن بهترین راهه اما دارن با کاراشون و حرفاشون له ام میکنن باید دوری کنم و حرفای دلم بگم حالا گوش دادن ک دادن ندادن هم لااقل حرفام گفتم تو دلم نمونده بغض بشع

از اینکه برچسب میزنن به بچه هام... از اینکه همش دائم دارن میگن کارات اشتباهه دارن شخصیت ام خرد میکنن ...

من یه کتابی خوندم خیلی روی خودم تاثیر داشته

اسمش هنر رهایی از دغدغه هاست نویسندش مارک منسن

درکت می کنم ،به خاطر ضعفی هست که آدم بعد زایمان داره و احساس نیاز به دیگران ،خود دیگران باید شعورشون ...

همین دیگ لامصب نمیتونم بگم لال لال میشم بعدها تو خلوتم جوابشونو میدم ک فقط خودمو میخورم و فایده‌ای نداره

آره اما همون دوری کردن بهترین راهه اما دارن با کاراشون و حرفاشون له ام میکنن باید دوری کنم و حرفای د ...

اگه دوست داشتی میتونی بیای تلگرام خواهرانه صحبت کنیم.  البتهدمندکوچیکترازخودتم و مجرد

همین دیگ لامصب نمیتونم بگم لال لال میشم بعدها تو خلوتم جوابشونو میدم ک فقط خودمو میخورم و فایده‌ای ن ...

بازم درکت می کنم منم این ها رو گذروندم و هنوز بهش فکر می کنم ولی فایده نداره،فقط بخند و بگذر بزار مغزت باور کنه شادی تا افسرده نشی ،همه رو ول کن فقط به فکر شادی و سلامتی خودت باش ،بقیه زر زیاد میزنن