2777
2789
عنوان

سوال دارم ت.ل.گ.ر.ا.م

125 بازدید | 12 پست

سلام اوناایی ک حالت روح گذاشتن تا وقتی پی ام ندن ساعتش تغییر نمیکنه؟؟ هروقت پی ام بدن ساعتش بروز میشه یا اینکه هروقت آنلاين شن دوباره ساعتش بروز میشه و دوباره آفلاين میشه؟؟

وقتی حالت روح میذاری یعنی اینکه وضعیتت لست سین ریسنتلی میشه 

و اگه کسی برات پیام بده بخونیش یک تیک میخوره و وقتی بخوای براش تایپ کنی بنویسی بالای صفحه تایپینگ نمیاره 

ربطی به ساعت نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت پی ام بدی ساعت آنلاینت به روز میشه

چ بد کاش هروقت پی ام هم نمیداد آنلاين میشد بازم بروز میشد،یعنی اگ بمن پی ام نده ب یکی دیگ پی ام بده برای من بروز نمیشه ولی برای یکی دیگ بروز میشه؟؟

وقتی حالت روح میذاری یعنی اینکه وضعیتت لست سین ریسنتلی میشه  و اگه کسی برات پیام بده بخونیش یک ...

روح با اون فرق میکنه عزیزم حالت روح تیک نمیخوره و آنلاین نمیشه ولی ساعت میزنه

چ بد کاش هروقت پی ام هم نمیداد آنلاين میشد بازم بروز میشد،یعنی اگ بمن پی ام نده ب یکی دیگ پی ام بده ...

به هر کی پ بده ساعتش بروز میشه و میتونی بفهمی

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
چ بد کاش هروقت پی ام هم نمیداد آنلاين میشد بازم بروز میشد،یعنی اگ بمن پی ام نده ب یکی دیگ پی ام بده ...

هزیزم وقتی حالت روح هستی. تو برا هرکشی پیام بدی اون اخرین پیامت میشه اخرین بازدیدت... وهمه میتونن ببینن چه به تو پیام بده چه به یه شخص دیگه مهم اینکه پیام داده

اره. ... تاپیم ندی سین نمیشه .. لست سینت هم تغییرنمیکنه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

منم یه سوال بپرسم با اجازه

من گوشیم دست دوستم بود سرچ و زدم اسم یه نفر اومد که شمارش سیو بود بعد به دوستم میگم تو با گوشیه من با کسی چت کردی تو تل...گرام میگه نه چطوریه؟ راست میگه؟ اصلا میشه یه نفرو سرچ کنی اولا بیاره بعدشم شمارش باشه ؟ یعنی حک نکردن منو؟

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .