2777
2789
عنوان

بچه کلاس اول چرا باید 7 صبح بره مدرسه

4050 بازدید | 177 پست

شما موافقید که بچه 6-7 ساله رو ساعت 6 از خواب بیدار کنین که 7 باشه مدرسه و تازه 20 دقیقه تو صف وایسه از جلو نظام بره؟ مگه پادگانه؟
من که همیشه خواهر زادمو دیر میبرم که سر صف نره. اون سری مدیرشون گفت لطفاً اگه میشه زودتر بیاریدش. گفتم نه من این سیستم نظامیتونو دوست ندارم و نمیخوام بچه اینجوری بزرگ شه. نظر شما چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه سحر خیز میشه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

دقیقا چرا شروع روز از ۱۰ صبح رو عادی سازی نمیکنن؟ من خیلی به این قضیه فکر میکنم😂 مثلا تایم اداری بشه ۱۰ تا ۴

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هیچی سر جاش نیس شما کوتاه بیا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نظر منه معلمم همینه

صبح کله سحر برم کجا برا چندر غاز 

فشار بیارید بلکه درست بشه امروز از هوای الوده حالت تهوع داشتم خداشاهده

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

از جلو نظام رو کاری ندارم

ولی چقدر لوس میکنید بچه هارو؟!!

حالا زودتر بیدار بشن چ عیبی داره؟ زودتر برن سر صف ورزش و نرمش کنن

بعدم ۷ ساعتیه ک درحالت عادی همه باید بیدار بشن... سبک زندگیا غلط شده عادت کردن همه ب۹ و ۱۰ و ۱۱....!!! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /