2777
2789
عنوان

حق با من یا زنداداشم

1481 بازدید | 42 پست

خانوما من زنداداشم شاغل هستن از صبح میرن تا حدود ۴ عصریه پسر ۵ ساله دارن داداشم هم از ۵ صبح میره سر کار تا ۱۰ شب 

پسرشون یه هفته پیش مامان من هست یه هفته پیش مامان خودشون 

حالا زنداداشم میخوان مطب بزنن و از ساعت ۴ بعد از ظهر تا ۸ شب هم برن مطب و در حال اقدام برای بچه دوم هستن 

نظرشون اینه که بچه دوم رو هم پیش خانواده ها بزارن 

کلا با پرستار و مهد مخالف هستن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز پیش ما رو دعوت کردن تا هم مهمونی بده هم به نوعی با داداشم حرف بزنیم و راضیش کنیم من نرفتم 

حالا همه جا گفته من از حسادت نرفتم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اون بچه مادر میخاد 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

خانواده ها باید مخالفت کنن اگر ناراضی هستنشغل دوم برای زن غالبا دلیل تماما مادی داره

داداشم هم میگن از لحاظ مادی نیاز به حقوق زنداداشم ندارن و دوست دارن بیشتر زنداداشم پیش بچه ها باشن

داداشم هم میگن از لحاظ مادی نیاز به حقوق زنداداشم ندارن و دوست دارن بیشتر زنداداشم پیش بچه ها باشن

پس شاید بهتر باشه  برادرتون باهاشون صحبت کنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

مادرتون باید خودش مطرح کنهشما اصلا هیچی نگو

مامانم چیزی نمیگه ولی هر بار زنگ میزنم میگه پسر برادرم اذیت میکنه بابام هم فقط دائم اون بچه رو میبره مغازه الان طوری شده که شده جز وظیفه بابام که نیازهای اون بچه رو رفع کنه