2777
2789

بچه ها سلام

میگم برای سورپرایز تولد پارتنرم الان باهاش دعوا راه بندازم قهر کنم فردا برم سورپرایزش کنم؟

یا نکنم؟

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نکن عصبیش میکنی

بگو یکم حالم بده مثلا شب زود بخواب باهاش زیاد حرف نزن یه حالت سر سنگین

بعد اگر گفت چیزی شده بگو نه ولی سر سنگین باش اگر خیلی اصرار کرد بگو اوکی فردا فلان ساعت بیا حرف بزنیم

اینجوری کنجکاو میشه ولی اعصابش خورد نمیشه

🤍🦄

ضایعس 

و اینکه ممکنه قهرتون جدی بشه

ایده ای که دوستام برا خودم انجام دادن و سورپرایز شدم این بود که

روز تولدم یه تولد خیلی ساده گرفتن برام 

مثلا با یه کیک پاستوریزه

و طوری رفتار کردن که انگار یه سورپرایز خیلی بزرگ قراره بکنن و من نباید بفهمم

من ضد حالو خوردم و به ذهنم نرسید که قراره سورپرایز کنن

فرداش سوپرایزم کردن و یه کیک و هدیه درست حسابی دادن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
ببین اینکارو نکن بجاش مثلا بگو دعوام شده با ی مردی خودتو برسون

نه اخه میخوام برم‌محل کارش 

هم اینکه اونطوری هل هلی میاد لباس خوب نمیپوشه عکساش بد میشه

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

نه نکن عصبیش میکنیبگو یکم حالم بده مثلا شب زود بخواب باهاش زیاد حرف نزن یه حالت سر سنگینبعد اگر گفت ...

اخه میخوام برم محل کارش

اینطوری بگم بیا حرف بزنیم میاد دنبالم

ضایعس و اینکه ممکنه قهرتون جدی بشهایده ای که دوستام برا خودم انجام دادن و سورپرایز شدم این بود کهروز ...

روز تولدش میخواد قطعا پیش خانواده اش باشه

اونروز نمیتونم

🥲

فرداشم بگم بیا همو ببینیم تابلوئه میفهمه

بگو داریم میریم جایی مثلا بگو میریم مسافرت نیستیم بعد برو سوپرایزش کن

تازه دیروز برگشتم از سفر

میدونستم نمیگفتم برگشتم