2777
2789

۱۵ سالمه تروخدا نگین بچه ای اینا به خدا که کسیو ندارم حرفامو بهش بگم🥲

پنج ساله که هیچ دوستی ندارم

حتی ی دوست ساده که بتونم زنگ تفریح باهاش برم بیرون 

چون از بچگی ساکتم هر کار میکنم نمیتونم با کسی دوست بشم یا ارتباط بگیرم 

همیشه زنگ ورزشا میخوام غیبت کنم چون میدونم قراره تنهای تنها باشم🙂

منم دلم میخواد مثل بقیه با دوستام برم بیرونن از سنی که الان توش هستم لذت ببرم ولی همیشه تو خونم نمیشه ک نمیشه🙃

ینفر تو کلاسمون هست خیلی دوست دارم باهاش دوست بشم تنها راهی که به ذهنم رسیده اینه که مستقیم بهش بگم چون اصلااا نمیتونم ارتباط بگیرم

میشه کمکم کنین🥲

لایک کن بعدا بهت بگم الان حالم خوب نیست 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد خودم افتادم

شبیهیم چقدر..منم جدی از پیش دبستانی تا الان هیچ دوستی ندارم.معلممون میگه گروه شین کسیو ندارم. هروقت میخواستم با کسی دوست شم پسم میزد

‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ 𝖨 𝗋𝗎𝗇 𝖺𝗐𝖺𝗒 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝗁𝖺𝗍ǝ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

یاد خودم افتادمشبیهیم چقدر..منم جدی از پیش دبستانی تا الان هیچ دوستی ندارم.معلممون میگه گروه شین کسی ...

همه میگن چقد شبیهیم ولی واقعا کسیو مث خودم ندیدم

همه میگن چقد شبیهیم ولی واقعا کسیو مث خودم ندیدم

جدی من یدونه دوست بیشتر ندارم.اون دوستم یه دوست دیگه داره که همیشه میره با اون میگرده و منو ایگنور میکنه

هیچکی تو زندگیم نیست

‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ 𝖨 𝗋𝗎𝗇 𝖺𝗐𝖺𝗒 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝗁𝖺𝗍ǝ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

منم از بچگی عین خودت بودم حتی الانم که ۲۳ سالمه ازدواج کردم وبچه دارم بازم مثل تو ام با هیچکی نمیتونم ارتباط بگیرم بیشتر عاشق تنهاییم ولی وقتیم بخوام با بکی دوست بشم بلد نیستم چی کلر کنم طرف باهام صمیمی بشه 

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃