2777
2789
عنوان

یکی بهم بدهکاره چی بهش پیام بدم

67 بازدید | 16 پست

یکی از دوستامه.

براش لباس دوختم تابستون .از اون موقع دوبار شماره حساب گرفته ولی هنوز نزده چن روز پیش دیدمش  دوباره شماره کارت گرفت گف حقوق گرفتم میدم الان یه هفته هس حقوقشو گرفته میخوام بهش پیام بدم چی بگم بهش که هم پولو زودتر بزنه هم زیاد بهش برنخوره؟

فکر کنم شماره کارت و باز گم کردی ازن شماره کارتم

اگه داری ی تومنم قرضی بده ده روز دیگه بهت برمیگردونم

مرسی ک درک میکنی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم لطفا پول لباس و میزنی واسم لازم دارم قابلتم نداره اگه لازم داشتم نمیگفتم ببخشید بعد شمار ...

اره اینطوری خوبه همینو میدم.

از دیشب شوهرم رومخم راه رفته که بهش بگو پولتو بگیر نزار اون تورو اسکل فرض کنه.

اصلا نمیدونستم چی بهش بگم

اونقد ساده ام اونم حسابی سواستفاده کرده

این جیب مارو نزنه نمیخواد بهم قرضی بده

تو بگو قرضی بده

ک اون بدهیشو حداقل بده

اونم قرض داد ک تو نخواستی.....

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
تو بگو قرضی بدهک اون بدهیشو حداقل بدهاونم قرض داد ک تو نخواستی.....

اینا قرض نمیدن فقط قرض گرفتن بلدن.

اونقد شوهرش از شوهرم پول قرضی میگرف بعداز چند ماه یا حتی یک سال شوهرم باهزار بدبختی پولشو ازش میگرف.

مثلا خودشونو زرنگ میدونن

اره خبولی از نظر ایشون چون دوستیم من باید براش رایگان لباس بدوزم.اما خودش هیچ کاری برای من مفتی انجا ...

نه نکن بزار بفهمه هرچیزی یه قیمتی داره 

اگه پولتو داد تاپیک بزن تگم کن خوشحال شم😂

نه نکن بزار بفهمه هرچیزی یه قیمتی داره اگه پولتو داد تاپیک بزن تگم کن خوشحال شم😂

الان براش پیام دادم.

حالا ببینم چی میگه

باشه حتما.

خیلی ممنونم که راهنماییم کردی

ایشالله همیشه خودتو عزیزات درارامش باشید