2777
2789
عنوان

خانوما اين ويروسه آيا

83 بازدید | 21 پست

دخترم ٤ سالشه

ديشب رفته پارك

آيس پك خورده

با يه بستني

شبش هم ٣ تا يخمك

ديشب قبل از خوابش گلاب به روتون يك بار اسهال شد

بعد صبح كه پاشد خوب بود صبحانه خورد مشكلي نبود

بعد سه تا دونه شكلات خورد قبل از ناهار و ٥ سي سي مولتي ويتامين

كه بالا آورد و بهش نصف قرص دميترون دادم

اشتها داره

ولي از اون موقع اسهاله هر چي ميخوره فورا دفع ميشه

مليكا هستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال استفراغ یا بی اشتهایی 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یه ویروس جدیداومده ازآفریفاسرفه اسهال تبه منم سرفه گرفتم۳هفته ست اینقدسرم وآمپول زدم دیگه خسته شدم انگارنه انگار میگن کشندم هس ببرش دکتر

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
یه ویروس جدیداومده ازآفریفاسرفه اسهال تبه منم سرفه گرفتم۳هفته ست اینقدسرم وآمپول زدم دیگه خسته شدم ا ...

ميبرم🥲دم زايمانم اين چه مصيبتي بوز

مليكا هستم🥰
اسهاله الاناشتها داره كاملا استفراغم فقط يه بار اونم با نصف دميترون حل شد

ببین با مواد غذایی رفع نشد ببر دکتر امپول بزنه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم