2777
2789
عنوان

با پشتیبان قلمچی چه کنم

183 بازدید | 12 پست

هیچی بلد نیس فقط زنگ میزنه وقتمو میگیره 

بعد منم زیاد جواب نمیدم 

امروز زنگ زد میگه چرا انقدر صدات گرفته است حس میکنم چیزی رو اعصابته حالت خوب نیس

حیف روم نشد بگم دقیقا خودت رو اعصابمی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل همینجاست که با شماره دفتر زنگ میزنه بلاک نمیشه تاجوابم ندم زنگ میزنه بابام انقد پیله اس

اه اه

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

مشاوره ها هول شدن جدیدامن ی هقته پیش زنگ زدم مشاور اقاعه اخرش ک حرفاش تموم شد شروع کرد سوالای مسخرهه ...

حالا مشاور من جوابمو زوری میده😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

😂😂بعد ک قطع کردم مامانم شاکی شده بود ک چرا این سوالا رو پرسیددد

والا حق داشته

حالا نه به این شوری شور نه به بی نمکی مشاور من

😂😂بعد ک قطع کردم مامانم شاکی شده بود ک چرا این سوالا رو پرسیددد

من مشاورم خوبه با اون درست صحبت میکنم 

این پشتیبانه همینجور الکی حرف میزنه حوصلشو ندارم یجوری جواب دادم که خودش بفهمه دیگه