2777
2789
عنوان

ازدواج

272 بازدید | 15 پست

صادقانه یه پسر خوب و خوش اخلاق با وضع رو با پایین بیاد خاستگاری قبول میکنین یا منتظر میمونین یکی پولدار بیاد خاستگاریتون؟ شرایط مالی و خانوادگی خودتونم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو به پایین یعنی چه قدر؟

اگر در حد 12-15هست ماشین هم نباشه من مشکلی ندارم 

ماشین رو خودم دارم،حقوق هم دو نفری میریم جلو 

اما مهمه که به علاقه اخلاقش مطمعن باشم.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شغلش جوری هست که پیشرفت کنه؟جَنم کار کردن داره؟

اگه این دوتا بله 

بله حاضرم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

یعنی واقعا تو این روزگار 15تومن خوبه؟

15 برای شهرستان،بله من میتونم باهاش زندگیم رو کنترل کنم 

اما برای شهر بزرگ،خیر 

از این نظر میگم که با حقوق خودم جمع میشه(چون عنوان کردم تو متن مشترک میشه جلو رفت)پس با حقوق من به ۳۵ میرسه و معقول هست کاملا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

15 برای شهرستان،بله من میتونم باهاش زندگیم رو کنترل کنم اما برای شهر بزرگ،خیر از این نظر میگم که با ...

اها پس با حقوق خودتون فرمودین.بله اینجوری خوبه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2157262