صادقانه یه پسر خوب و خوش اخلاق با وضع رو با پایین بیاد خاستگاری قبول میکنین یا منتظر میمونین یکی پولدار بیاد خاستگاریتون؟ شرایط مالی و خانوادگی خودتونم بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
15 برای شهرستان،بله من میتونم باهاش زندگیم رو کنترل کنم
اما برای شهر بزرگ،خیر
از این نظر میگم که با حقوق خودم جمع میشه(چون عنوان کردم تو متن مشترک میشه جلو رفت)پس با حقوق من به ۳۵ میرسه و معقول هست کاملا
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...