2777
2789
عنوان

حس میکنم کسی دوسم نداره

879 بازدید | 10 پست

سلام من اصلا روابط عمومیم خوب نیست تو مجلس ها همیشه تنهام چطوری با کسی دوست شم ؟هیچکس تو مهمونی ها کنار من نمیاد با این که از همه لحاظ خوبم.

خب توجمع گوشه گیرک باشی نمیان سمتت.سعی کن ب حرف دیگران گوش بدی توجمع توبحث هاشرکت کن اگ تجربه ای داری بگو خونگرم باشه 

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم زیاد ببین کتاب زیاد بخون 

از حرف زدن و بازی کردن با بچه ها شروع کن 

تو جمع وقتی مثلا میخوای با زنی شروع کنی به حرف زدن مثلا اقوام و دوستاش اینجوری شروع کن 

وای موهاتو کجا رنگ کردی چقدر خوب شده 

یا لباست 

یا ارایشت

یا بچت به خودت رفته خیلی شیطون و باهوشه 

کافیه از ادما تعریف کنی شروع میکنن خودشون و استارت زده میشه 

فیلم ببین بگو راستی فلان فیلمو دیدی دیشب دیدمش داستانو با هیجان تعریف کن 

یا تو خیابون در میای به دقت اطرافتو ببین مطمینا سوژه برا تعریف کردن پیدا میشه

منم کم حرف بودم اینجوری بلبل زبون شدم

بعضي وقتا شروع ميكنم يه بحث و بعدش بقيه ميرن باهم من باز تنها ميمونم خونه هم ميرن ولي من تنهام جون هميشه درس دارم اونا بيكارن خيلي باهم جور شدن حتي جاري هامم تو مهموني ها باهمن سمت من نميان حس ميكنم خودشونو ميكيرن بعضي اوقات حس ميكنم شايد فكر ميكنن من ازشون بهترم كنار من نميان اونا ديبلمه و از نظر قيافه بايين تر از منن

بعضي وقتا شروع ميكنم يه بحث و بعدش بقيه ميرن باهم من باز تنها ميمونم خونه هم ميرن ولي من تنهام جون ه ...

اینطور که داری میگی انگار واقعا مغروری

خاکی باش 

توی بحث هاشون شرکت کن البته اگه مزخرف نیست

از درس و کتاب هم پیششون چیزی نگو

از آشپزی و چیزهای زنونه حرف بزن

اگه ارزشش رو دارند بهشون محبت کن

با زبونت نرنجونشون

از دیگران بپرس کدوم یک از اخلاق های منو دوست ندارید

شاید فهمیدی ایراد کارت کجاست

دوست صمیمی داری؟

Eft