2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک مثبت یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 47 پست
ازدواج اولم نزدیک سه سال باردار نشدماین ازدواج دوممه و شش ماهمشکل شدید تنبلی تخمدان دارم

مثبته

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه از 28 آبان ک آمپول زدمیک شب درمیون رابطه داشتم تا الان

اهااعزیزم انشالله فرداآزمایش بدی و باردارباشی برات حمدمیخونم.... میشه شماهم دعاکنی من باردارنباشم پریودبشم حالم خیلی بده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اهااعزیزم انشالله فرداآزمایش بدی و باردارباشی برات حمدمیخونم.... میشه شماهم دعاکنی من باردارنباشم پر ...

دست گلت درد نکنه عزیزم

قصد فضولی ندارما ولی چرا بچه نمیخوای؟

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

دست گلت درد نکنه عزیزمقصد فضولی ندارما ولی چرا بچه نمیخوای؟

بچه کوچیک دارم شرایط زندگیم اصلااا خوب نیست بااومدنش یه بدبخت دیگه به جامعه اضافه میشه 🥲💔

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه کوچیک دارم شرایط زندگیم اصلااا خوب نیست بااومدنش یه بدبخت دیگه به جامعه اضافه میشه 🥲💔

الهی بگردم 

شاید اون بچه با اومدنش به زندگیت رزق و برکت بیاره 

من شرایط زندگیم خداروشکر بد نیست فقط خیلی جای خالیشو حس می‌کنیم..

توام انشالله هرچه ک صلاحته برات اتفاق بیفته و حال دلت همیشه خوب باشه 

از جواب منفی میترسم 🥺

نترس ایشالا ک مثبته

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
الهی بگردم شاید اون بچه با اومدنش به زندگیت رزق و برکت بیاره من شرایط زندگیم خداروشکر بد نیست فقط خی ...

ممنون عزیزدلم انشالله نه پدرخوبی نیس نمبخوام بیاد

الهی فداتشم خدا از دهنت بشنوه 🥲😍

زنده باشی گلم 

الهی آمین عزیزم 

تاپیک بعدی خبر آزمایش  بارداری مثبت باشه 😍😍😍🤲🤲🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

زنده باشی گلم الهی آمین عزیزم تاپیک بعدی خبر آزمایش بارداری مثبت باشه 😍😍😍🤲🤲🤲

سلام عزیزم رفتم ازمایش مثبت شد 

مرسی از دعاهای قشنگت 🥺❤️

سلام عزیزم آره مثبت شد بتا 450اما زیر دلم درد خفیف دارم میترسم🥺

مبارکه مامان خانم 😍 نه عزیزم منم اینجوری بودم تازه من ترشح خونی ام داشتم دکترم گفت تا چهار ماه اینا طبیعی که سر موعد درد پری داشته باشی چون هورمون حاملگی اونقدر تو بدن رشد نکرده که جلوی امر طبیعی بدن که سالهاست با ادم رو بگیره ایشالا به سلامتی گلی 

مبارکه مامان خانم 😍 نه عزیزم منم اینجوری بودم تازه من ترشح خونی ام داشتم دکترم گفت تا چهار ماه اینا ...

فدات بشم عزیزم ممنون💕