2777
2789
عنوان

دل کندن از عشق توروخدا بیاین

152 بازدید | 6 پست

سلام من قبلا خاموش بودم تازه عضو شدم

۱۹ سالمه ، ۸ ساله با پسرعموم دوس هستم ، قبلا بچه بودم ندونسته وارد این رابطه شدم پشیمون نیستم ولی الان ها بخاطره رفتارش منو پشیمون کرده ؛ رفتارش با من خوبه قراره بعده یک ماه بیاد خاستگاریم ولی من دو دل هستم 

با کسی (دختر) دو سه روزه چت کرده بود بعدش من فهمیدم جدا شدم ازش ولی اومد و التماس کرد گفت بهت وابسته شدم تنها نزار

الان این کار باعث شده من کمی سرد بشم میترسم نمیدونم چ‌کار کنم باهاش ازدواج کنم‌پیشش بمونم (شرایط سختی داره) یا جدا شم ازش نمیدونم دل کندن ازش رو میتونم تحمل کنم یا نه لطفااا راهنمایی کنید🥲

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاریه که شده🥲

الان واقعا میخوای قبول کنی؟ 

خب پیش پیش منتظرم بیای تاپیک خیانت شوهرتو بزتی! نکن با خودت دختر مگه موندی رو دست پدر مادرت؟ اومدن جواب منفی بده. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.