2777
2789
عنوان

دغدغه زن خانه دار...

504 بازدید | 35 پست

سلام دوستای گلم.من یه دیپلمه ی خونه دارم که به دلایلی نتونسم ادامه تحصیل بدم.با اینکه روحیه و استعدادم با تو خونه نشستن جور نیست.تو شهرخودمون دانشگاه چیزی نیس ک امیدوار باشم.دوس دارم واسه خودم ی جوری پس انداز کنم.یا درامدی داشته باشم.شما از پول پس اندازیتون چجوری بهره میبرین.یا شده راهی واسه درآمد شخصی پیدا کنین؟

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترجمی .. ادمین تب..‌ادمین انلاین ... توی شرکت داروهم مشغولم ...شیفت داروخونه بیمارستان هم هستم..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

حساب بانکی دارم ...حقوقم وکلن حساب جداانتقال میدم وپس اندازمه. 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
[QUOTE=49049612]فروشگاه اینترنتی راه بنداز[/QUOT  من شنیدم خیلی دردسر داره

ارع

من  پس اندازی ندارم با ابنکه کارمندم.... بهت پیشنهاد میدم شیرینی خونگی راه بندازی تو شهر ما عجب درامد دارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررره

خوب شد درس نخوندی اول کار بعد درس این روزا مدرک اصلا مهم نیس مهارته که مهمه.من تحصیلکرده ام کنج خونه نشستم.هرچی مدرکت بالاتر باشه توقعت هم از شغل بالاتر میره.برو داروخونه مشغول شو بعدشم کلاسای نسخه خوانی برو.برو کمکهای اولیه یاد بگیر.آمپول زدن یاد بگیر.شیرینی و دسر خونگی ترشی و مربا.سبزی و پیاز