2777
2789
عنوان

سفربه کیش

2910 بازدید | 37 پست

سلام دوستای خوبم, سفر به کیش تو آذرماه چطوره؟ از همه نظر هوا, خرید کردن,..و اینکه هزینش حدودا با تفریح برا دو نفر چقدر میشه اگه خرید نباشه,و آیا این فصل آف دارن؟کدوم پاساژا از نظر قیمت و کیفیت مناسب ترن, و راجع به شکلان و اینا شنیدم ارزون تره مثلا قیمتاش تو چه رنجیه؟پیشاپیش ممنون ازتون که وقت میذارین و جواب میدین

عزیزم برو به چند ازانس هواپیمایی شهرت سر بزن و تو کانال تلگرامیشون عضو شو هروقت آف زدن سریع ثبت نام کن😉

من اولین بار کیش رفتم‌ نفری ۳ میلیون پول هتل و هواپیما دادیم دوس داشتم بازم برم ولی میترسیدم تا اینکه تو گوشی برام اس اومد نفری ۳۵۰ تومن 😨😆😆 هم به اون سه میلیون حرص خوردم هم سریع چمدونمونو جمع کردیم و بدوبدو رفتیم ثبتنام کردیم سه بار تا حالا با چارتر رفتم عالیه مفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک نوشتی 350

اینی که رفتیم هتل سیمرغ بود سه ستارس ساحل اختصاصی داره صبحانش کاملا معمولیه . من و همسرم اعتقاد داریم برای هتل و زندگی کردن توهتل که به کیش نمیریم‌اصلا هم اهل چسم و هم چشمی نیستیم ما انقدر برنامه میریزیم که نصف شب ۱ و ۲ میرسیم هتل ولو میشیم فقط از خستگی میخابیم اونم خداروشکر سیمرغ هم کارکنان مهربونی داره هم هرروز تمیز میکنن نسبت به پولش خوبه

اون هتل اولیمون مارینا پارک هتل بود خیلی خوش گذشت هرشب برامون کنسرت زنده میزلشتن خیلی لوکس بود ولی خوب وقتی امکان ارزونتر سفر کردن هس چرا ادم از دست بده 

اینی که رفتیم هتل سیمرغ بود سه ستارس ساحل اختصاصی داره صبحانش کاملا معمولیه . من و همسرم اعتقاد داری ...

بله فکرتون خیلی خوبه

ب نظرت کدوم هتل هم قیمتش خوبه هم صبحانه اش عالی؟

ما معمولا تو سفر فقط صبحانه و شام می خوریم..کلا اهل ناهار نیستیم

شام هم ی چیز سبک می خوریم

بله فکرتون خیلی خوبه ب نظرت کدوم هتل هم قیمتش خوبه هم صبحانه اش عالی؟ ما معمولا تو سفر فقط ص ...

ببین سیمرغ ارزونترین هتل کیس نیست دو ستاره هم داره که اونا رو معمولا ما خانوما نمیپسندیم. مثلا صبحانه سیمرغ شامل چیزای که خودمون هرروزمیخوریم مثلا نون و پنیر و مربا و عسل و عدسی و املت و اب پرتقال بود 

هرروز  نیمساعت یه بار یه ون هایی هست میاد دقیقا جلوی هتل وایمیسته ۱۰۰۰ تومن میگیره میبره هرجا که بخای دور کیش رو دور میزنه . تاکسیاشم خوبه ۷ تومن میگیره . به نظرم یه درجه بخای از سیمرغ بهتر باشه و مسیرشم نزدیک باشه برو هتل پارسیان . از اون هتلهایی هس که واقعا مسیرش فوق العاده عالیه دقیقا کنار پاساژ زیتونه  و سه دقیقه تا ساحل و اسکله فاصله داره ۵ دقیقه پیاده میری تا پاساژ پردیس کلا جاش خیلی عالیه اونم سه شبش ۵۵۰ بود تو چارترا من اونجا رو بهت توصیه میکنم