2777
2789
عنوان

لتروزول

282 بازدید | 40 پست

سلام کسی میدونه روزی سه عدد لتروزول رو باید چجوری بخورم؟؟یعنی صبح ظهر شب؟یا اینکه میشه هرسه رو با هم خورد😕

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من دکتر داده بود من ولی گفت دو تا بخور اگه دکترت گفته سه تا باید با هم بخوری منم با هم خوردم دو تاش رو

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
لتروزولو ک ت پریودی میخورن😦روزی دوتا

آره درسته منم از روز سوم پریودی خوردم ولی بستگی به دکتر داره که گفته کی بخوری همون موقع بخور

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
 شما قبلا مصرف کردی؟؟اگه روزی دو تا باشه هم با  هم بخورم؟

یکی صب یکی شبه من دکتر رفتم اینو گف قبلا باهاش نتیجه گرفتم اما هنو پری نشدم تا بخورم

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
آره درسته منم از روز سوم پریودی خوردم ولی بستگی به دکتر داره که گفته کی بخوری همون موقع بخور

منم روز سوم پری باید بخورم.

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
کسی نتیجه گرفته با لتروزول؟؟

فعلا منتظرم منم همین ماه پیش خوردم البته رفتم دکتر گفت روز سیزده بیا منم رفتم دو تا آمپولم زد ولی معلوم نیست چی بشه

فعلا منتظرم منم همین ماه پیش خوردم البته رفتم دکتر گفت روز سیزده بیا منم رفتم دو تا آمپولم زد ولی مع ...

فولیکول غالب داشتی؟؟ایشالا که همه منتظرا نتیجه بگیرن😍😢

منم امروز قراره پریود شم!

امیدی ندارم که باردار باشم اخه خیلی کم اقدام داشتیم..

سینه هامم درد نمیکنه که امیدوار باشم😞😭

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
منم امروز قراره پریود شم! امیدی ندارم که باردار باشم اخه خیلی کم اقدام داشتیم.. سینه هامم درد نمیک ...

بیبی چک بزن خب!