mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 عنوان لتروزول 282 بازدید | 40 پست سلام کسی میدونه روزی سه عدد لتروزول رو باید چجوری بخورم؟؟یعنی صبح ظهر شب؟یا اینکه میشه هرسه رو با هم خورد😕 گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد. 1396/09/11 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلحشور عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 سلام هر سه رو باید با هم بخوری خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
miss_ati عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 13293 لتروزولو ک ت پریودی میخورن😦روزی دوتا خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
سلحشور عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 به من دکتر داده بود من ولی گفت دو تا بخور اگه دکترت گفته سه تا باید با هم بخوری منم با هم خوردم دو تاش رو خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 شما قبلا مصرف کردی؟؟اگه روزی دو تا باشه هم با هم بخورم؟ گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 کسی نتیجه گرفته با لتروزول؟؟ گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
سلحشور عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 لتروزولو ک ت پریودی میخورن😦روزی دوتا آره درسته منم از روز سوم پریودی خوردم ولی بستگی به دکتر داره که گفته کی بخوری همون موقع بخور خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
miss_ati عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 13293 شما قبلا مصرف کردی؟؟اگه روزی دو تا باشه هم با هم بخورم؟ یکی صب یکی شبه من دکتر رفتم اینو گف قبلا باهاش نتیجه گرفتم اما هنو پری نشدم تا بخورم خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 آره درسته منم از روز سوم پریودی خوردم ولی بستگی به دکتر داره که گفته کی بخوری همون موقع بخور منم روز سوم پری باید بخورم. گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
سلحشور عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2683 کسی نتیجه گرفته با لتروزول؟؟ فعلا منتظرم منم همین ماه پیش خوردم البته رفتم دکتر گفت روز سیزده بیا منم رفتم دو تا آمپولم زد ولی معلوم نیست چی بشه خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 فعلا منتظرم منم همین ماه پیش خوردم البته رفتم دکتر گفت روز سیزده بیا منم رفتم دو تا آمپولم زد ولی مع ... فولیکول غالب داشتی؟؟ایشالا که همه منتظرا نتیجه بگیرن😍😢 گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
aramesh20 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3295 منم امروز قراره پریود شم!امیدی ندارم که باردار باشم اخه خیلی کم اقدام داشتیم..سینه هامم درد نمیکنه که امیدوار باشم😞😭 😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم ! این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 منم امروز قراره پریود شم! امیدی ندارم که باردار باشم اخه خیلی کم اقدام داشتیم.. سینه هامم درد نمیک ... بیبی چک بزن خب! گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
aramesh20 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3295 بیبی چک بزن خب! الان مگه نشون میده؟اخه علایم هیچی ندارم! 😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم ! این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣