2777
2789
عنوان

عروسمون با خانوادش قهوه

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 28 پست
مرسی عزیزم وظیفمونه انقدر که خودش خوبه واقعا دلمون براش کبابه واقعا لایق این همه زجر از جانب پدرش نی ...

امیدوارم خدا به دلش آرامش بده ...همچنین به شما سلامتی بده  که انقد عزیزید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که نگرانش هستید 

ما یه عروس  توی فامیل داریم که مدام با خانواده ش قهره و نکته جالب اینه که وقتی با خانواده ش قهره توقع داره همسرش هم با خانواده ش دعوا کنه و قهر باشن که زندگیشون ناترازی نداشته باشه و برای این موضوع از هیچ نقشه و فتنه و حربه ای فروگذار نمی کنه

بنده خدا اوایل همه مراعاتش رو می کردن و سعی می کردن کمکش کنن. بعد از دستش حرص می خوردن و الان دیگه دستمایه طنز فامیل شده. البته من واقعا براش ناراحتم. چون هیچوقت آرامش نداره و مدام هم در حال تولید تنش هست و هم تنش زیادی تحمل می کنه

آخه چرا اینقدر بی منطق؟!!!!!!!!!!!!!!

چ جواهری هستی تو دورت بگردم عاقبت بخیر باشی و سلامت و سفید بخت ک دختری اود ه تو خانوادتون انقد مواظبشی فداتشم 

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

خوبه که نگرانش هستید ما یه عروس توی فامیل داریم که مدام با خانواده ش قهره و نکته جالب اینه که وقتی ...

واقعا بعضی بی منطقن و به خودشون و بقیه آزار می رسونن.

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
علت قهر با پدرش چیه

طولانیه ماجراش

پدرش خیلی منفعت طلبه

پسر پرسته

مدام دختر ها و زنش رو تحقیر می کنه

با اینکه هم دخترش و زنش عالی هستن

چ جواهری هستی تو دورت بگردم عاقبت بخیر باشی و سلامت و سفید بخت ک دختری اود ه تو خانوادتون انقد مواظب ...

عزیزم مرسی فدات لطف داری ❤️❤️❤️