atieh_dastmalchi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 102 عنوان کرم بی حسی زایلاپی 82 بازدید | 7 پست سلام دوستان کسی از از کرم زایلاپی استفاده کرده؟برای وکس بکینی میخوام 1403/09/17 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارسطوداداشپرستو عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5495 من قبل لیزر میزنم جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
atieh_dastmalchi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 102 من قبل لیزر میزنم کامل بی حس میشه؟من خودم همینجوری وکس میکردم تحملشم دارم ولی میگم حتی یکم دردش کمتر بشه خوبه چون ببخشید پایینش نمیتونم انجام بدم سفته دردناکه
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 21112 من قبل لیزر میزدممنتها همینکه جذب میشه والا اثری ازش نمیمونهیعنی بگم بی حس کردهلیدوکائین بگیر بزن بدون الکلش رو بگیراسمش سرلیکس هستش سرچ کنی عکسش میاد الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
atieh_dastmalchi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 102 من قبل لیزر میزدممنتها همینکه جذب میشه والا اثری ازش نمیمونهیعنی بگم بی حس کردهلیدوکائین بگیر بزن بد ... کاش زودتر میپرسیدم رفتم زایلاپی خریدم بزنم اگه رو منم تاثیر نداشت اون بگیرم
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 21112 کاش زودتر میپرسیدم رفتم زایلاپی خریدم بزنم اگه رو منم تاثیر نداشت اون بگیرم ببین حالا شما وکس میکنیالبته قدرت وکس منطقا زیاده با چربی کرمم باید بچسبهکرم رو قشنگگگگ بزنیکم گذشت سریع وکس بکشنذار بمونهشاید چون لیزر طول داره اثرش میره الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
ارسطوداداشپرستو عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5495 کامل بی حس میشه؟من خودم همینجوری وکس میکردم تحملشم دارم ولی میگم حتی یکم دردش کمتر بشه خوبه چون ببخش ... بزن پلاستیک بکش بعد یک ساعت پلاستیک بردار وکس کن تا وقتی پلاستیکه باشه بیحسه جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖