2777
2789

آخه دیدم یکی گفته بود کنکور ادمایی که در آینده میبینی، سرنوشتت، سفرهایی که میری و ...

رو تحت تأثیر قرار میده.

بله درسته

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا

شما پزشکی قبول شی همکارات و دوستات و شاید همسرت پزشکن 

مهندس شی همین‌طور 

معلم شی همین‌طور

حتی محل زندگیتم ممکنه سر کنکور عوص شه یه شهر دیگه قبول شی همونجا ازدواج کنی

راستش بستگی به خیلی چیزا داره

من دوستی داشتم که میکروبیولوژی اصفهان قبول شد

خب به نسبت همه ما پایین تر بود و ما ظاهرا موفق تر 

اما در نهایت مدرکو آزاد کردmcat شرکت کرد و رفت آمریکا

و الان رزیدنسی رو تو جانزهاپکینز میگذرونه

خلاصه کلام اینه که ...حتی ادامه تحصیلت بستگی داره به وضع مالی خانواده..پوزیشن هایی که ممکنه بعدا برات جور بشه..وضعیت مالی همسرت ..شانس ..

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

قبول ندارم 

یکی از دوستای من که دانشگاه آزادی بود توی اینستا مزون زده و فروش خیلی خوبی داره 

یکی از دوستای دیگم که به درس خونی و هوش بالا معروف بود کارمند یه ارگان دولتی شده با حقوق ۱۵ تومن 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤