2777
2789

دیدم سقط کردن دوباره بعد چندسال بچه‌دار شدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو خداخواسته عزیزم🌹

خیلی روحیم داغونه 

دو هفته بود عروسی کرده بودم 

دکتر گف پنج هفتته 

گفتم اخه دو هفتس رابطه دارم 

بهم نفهموند که از روز اول پریود حساب میشه نه رابطه ترسیدم حماقت کردم 

گفتم نمیخوام 

الانم نمیشه

سلام خوبین؟

من باردار شدم باره اولم اصلا نمیدونستم  دوماه بود ورزش میکردمو پودر قرصم مصرف میکردم چون درگیر ورزش اینا بودم اصلا حواسم به خودم نبود که پریودمم قط شده و سقط شده بود دیلیلشم نمیدونم دکتر میگفت بخاطر پودرایی که مصرف میکردی برای حجم دهی بعد اون ماجراها بازم باردار شدم و بچه اولمم هستش و الان دوران بارداریمم 

شوهرم‌ بعد اون سقط مبگفت دیگه بچه دار نمیشی از بس پودر اینا مصرف کردی و خداروشکر شدم

توام میشی نگران نباش خدا بخاد میشه مطمعانم 🩵

میشناسم کسیو که😑سه چهارتا انداخت بازم بچه دار شد اعتقادی به بستن لوله نداشتن

شش ماه  پیش بازم حامله شدم اما خارج رحم شد 

الان نمیشه که نمیشه میگن بعد سی سالگی دیگ خیلی سخته

خیلی روحیم داغونه دو هفته بود عروسی کرده بودم دکتر گف پنج هفتته گفتم اخه دو هفتس رابطه دارم بهم نفهم ...

آخی. ان شاءالله  خدا بهت نی نی بده.  منم ۱۰ ساله ازدواج کردم نی نی ندارم .اون موقع نرسیدی حرف در بیارن یا گفتی زوده؟

شش ماه پیش بازم حامله شدم اما خارج رحم شد الان نمیشه که نمیشه میگن بعد سی سالگی دیگ خیلی سخته

نه بابا من ۳۳ سالمه باردارم کی گفته سخته درسته احتمالش کم میشه ولی سخت و پیچیده هم نیست

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎