2777
2789
عنوان

یه چیزی در مورد اسم بچه ها

579 بازدید | 23 پست

نمیدونم ها ...ولی من احساس میکنم نیازی نیست اسم بچه به پدر و مادر یا خواهر و برادرش بیاد...وسیله خونه که ست نمیکنیم ...

اسم و فامیل یه نفر باید به هم بیاد و خوش آهنگ باشه ..

یه دوست داشتم پونه پناهی ... خب اینطوری بهتر نیست ؟

این بچه یه وجود مستقل خواهد داشت در جامعه که اونجا فقط اسم و فامیلش قیاس میشه با هم ...درست نمیگم ؟

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبول دارم! اسم یچه ها نه لازمه به هم بیاد نه به پدر مادرشون! فقط باید قشنگ باشه‌. قرار نیست تا آخر عمر چسبیده به پدر مادر و خواهر و برادر زندگی کنن.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

موافقم. من اسمم مریم. شوهرمم علی. اسم پسرمو میخوام بذارم پارسا 

وقتی برای دیگران لقمه بزرگ تر از دهانشان باشی، آن ها چاره ای ندارند جز آنکه"خردت کنن"تا برایشان اندازه شوی... پس مراقب معاشرت هایت باش

سلام موافقم درسته . و یک مورد هم من اضافه کنم : لطفا اسمی انتخاب نکنین که برا طرف سوال پیش بیاد دختره یا پسر؟؟؟

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

من ست اسم با پدر و مادر و فامیلی رو اصلا دوست ندارم

فقط سعی کردم اسمی انتخاب کنم که وقتی بزرگ شدن بهش افتخار کنن نه فکر عوض کردنش باشن

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

منم اصلا سِت دوس ندارم

چرا حتما بايد اسم بچه ها شبيه هم باشه يا اسم بچه شبيه اسمه مادرباشه يا پدر

منكه دوس ندارم

خداجوووون مرسي كه تو بدترين لحظه ها وقتي صدات كردم جوابمو دادي تنهام نذاشتي

اره ست قشنگ تره ،اسمای فرزندان حضرت زهرا هم که نگاه کنی میبینی از یک خانواده ،حسن ع حسین ع محسن ع

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
سلام موافقم درسته . و یک مورد هم من اضافه کنم : لطفا اسمی انتخاب نکنین که برا طرف سوال پیش بیاد دختر ...

آره اینم مهمه

من ست اسم با پدر و مادر و فامیلی رو اصلا دوست ندارم فقط سعی کردم اسمی انتخاب کنم که وقتی بزرگ شدن ب ...

اون که البته اسم باید با معنی و زیبا باشه .. اما منظور من اینه که اینقدر درگیر ست کردن اسم بچه ها با هم نباید بود