2777
2789

تو عکس موهاتونو ببینه بگه میشه دوتومن ولی از نزدیک ببینه بگه خیلی پرپشت و مش 100درصد هزینه ش بیشتره چیکار میکنید؟ همین دوتومنو دارم همش میگه پرپشته درصورتی ک فقط وزه پف کرده تو خونه آرایگشری میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون که آشناس روش میشه زیادتر بگه خرفش برگردونه ...توام جدی بگو نه من بیشتر نمیتونم هزینه کنم...بعدم شروع کار موهام دیدی وسطش که رنگ گذاشتی میگی ...اصلا قبول نکن...بعدم حتی اگه قشنگ شده بود با اکراه نگاه کن ذوق زیاد نکن  و سعی کن ایراد بگیری ...همون دو تومنم زوری بهش بده...

عزیزم زمانی ک انجام میداد گفت قبلش نگفت الان وسط کاریم چی بگم بهش

دختر عمه بیشعور منم پزشکه رفتم ژل بزنم اول گفت ۵ تومن میشه بعد که دستش رفت تو کار گفت اینجا و اونجا هم لازمی ۹ تومن شد خاک تو سرشون حروم خورا 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

اصلا قبول نکن خودمم آرایشگر بودم میدونم بعضیا چقدر بی انصافن الکی با هزار تا ترفند پول اضافه میگیرن .

اون آرایشگر وظیفه داشت که بگه مثلا ممکنه یه تومن بیشتر از مقداری ک گفتم بشه .وظیفه بود حدود قیمت رو مشخص کنه و الان اصلا حق نداره بیشتر بگیره . بهش بگو شما باید بهم قیمت دقیق رو میگفتین من الان نمیتونم بیشتر از این مقدار هزینه کنم باید بهتر بررسی میکردین و دقیق تر بهم اطلاع میدادین . 

اگه قبول نکرد کلا پیشش کار انجام نده برو یجای دیگه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

در حین کار اینو گفت اگه قبلش گفته بود خوب میشد آشنا هم هس روم نمیشه چیزی بگم

بگو‌ من قبلا گفتم نمیتونم بیشتر هزینه کنم کاش قبل شروع کار می‌گفتید ،اینها ترفندشونه بزارنت تو‌عمل انجام شده