2777
2789
یه چشمم اشک یکی خون 💔 نمیخواهم کار اشتباهی کنم همسرم و خانواده ام رو دوست دارم خدا از جون من بگیره ...

خودتونو بزارید جای همسرتون 

حاضرید همسرتون رو با شخص دیگه ای پنهانی تو کافه ببینید؟

گذشته تموم شده و رفته هزاران آدم بودن که به عشقشون نرسیدن مهم رفتار آدما در مقابل سختی هاست خودتونو نجات بدین قبل اینکه دیر بشه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

خیلی طولانیه یه داستان عاشقانه ۱۰ ساله است آخرش بهم نرسیدیم الان همو مجدد داریم میبنیم ولی تا حالا ن ...

متاسفم 

من اینو غیر انسانی میدونم 

حرف و نظری ندارم راجع بهش

چون اصلا لزومیتی نداره 

موفق باشین.

میتونین ماهی صدام کنین🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طولانیه یه داستان عاشقانه ۱۰ ساله است آخرش بهم نرسیدیم الان همو مجدد داریم میبنیم ولی تا حالا ن ...

تا حالا نذاشتی خیانت اتفاق بیوفته داری جدی می گی ؟ همین که می ری می بینیش خیانت الکی خودتو گول نزن 

یه چشمم اشک یکی خون 💔 نمیخواهم کار اشتباهی کنم همسرم و خانواده ام رو دوست دارم خدا از جون من بگیره ...

کاتش کنید 

در حق همسرتون دارید خیانت میکنید 

غیر انسانی ترین کار دنیاس

گناهش کمتر از قتل نیست 

یا هم جدا شین و خانومتون رو نجات بدید

میتونین ماهی صدام کنین🎀

واقعا دلم برای خانومتون سوخت

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

تا حالا نذاشتی خیانت اتفاق بیوفته داری جدی می گی ؟ همین که می ری می بینیش خیانت الکی خودتو گول نزن

بعد برگشت دوباره فقط همو بیرون دیدیم بخدا همین مثلا گل و عطر کادو براش گرفتم اینقدر عذاب وجدان داشتم عین همونا برام همسرمم گرفتم 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

کاتش کنید در حق همسرتون دارید خیانت میکنید غیر انسانی ترین کار دنیاسگناهش کمتر از قتل نیست یا هم جدا ...

نمیتونم جدا بشم روز عقدمون به همسرم قول دادم همیشه تو هر موقعیتی پشتیبان هم باشیم برای ساختن زندگیمون خیلی تلاش کردیم تا اینجا این موضوع رو من یه مدت بتونم مدیریت کنم ازش رد میشم دیگه. 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

مشکوکه بپرس از چی میترسه از زنش؟؟؟؟؟

ترس که نه ولی خب بالاخره نمیخواد زندگی مشترکش از هم بپاشه این آشنایی هم سابقه اش از ازدواجش هم قدیمی تره

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

نمیتونم جدا بشم روز عقدمون به همسرم قول دادم همیشه تو هر موقعیتی پشتیبان هم باشیم برای ساختن زندگیمو ...

اگه واقن شخصیتی داشتین که متعهد و پایبند بودین به اون حرف و پیمان سر عقدتون

هیچ وقت به اینجا نمیرسیدین

بنظرم لیاقت خانمتون یک مرد متعهده 

من احتمال زیاد سن دخترتون رو دارم 

و نمیتونم نصیحت کنم

ولی خیلی حالم بد شد متاسفانه 

شما و اون خانم به اصطلاح محترم 

تو نابودی روح زن و بچه تون شریکید 

تو این مرداب غرق نکنید خودتون رو .

میتونین ماهی صدام کنین🎀

بعد برگشت دوباره فقط همو بیرون دیدیم بخدا همین مثلا گل و عطر کادو براش گرفتم اینقدر عذاب وجدان داشتم ...

داری الکی توجیح می کنی اگه واقعا همسرت واسه مهم بود هیچ وقت حتی واسه دیدن کسی دیگه نمی رفتی چه برسه به این که واسه طرف کادو هم خریدی فک نکن چون همون کادو هارو واسه زنتم خریدی چیزی عوض شده ماهیت کار هنوزم خیانته  بعد شما که روز عقد به همسرتون قول دادین همیشه پشتش باشین بهش قول ندادین که بهش خیانت نکنین یا این یکی مجاز بوده واستون واقعا خیلی ببخشید ولی خیلی بی لیاقتی 

داری الکی توجیح می کنی اگه واقعا همسرت واسه مهم بود هیچ وقت حتی واسه دیدن کسی دیگه نمی رفتی چه برسه ...

واقعا آشغاله‌ و داره ادای آدمای درست و حسابی رو در میاره.

هم این نر، هم اون زنی که می‌ره سر قرار.

دوتا موجود کثیف.